Een nieuw logo laten maken?

Pulsief is er voor jou!

Één bedrijf voor jouw wensen!

Wil jij duidelijk communiceren met jouw doelgroep? Dan is een duidelijk en passend logo belangrijk voor jouw onderneming. Vanuit ons kantoor in Dinxperlo kunnen wij jou voorzien van een passend logo waar écht een betekenis achter zit. Dit doen we in samenwerking met jou. Jij bent de dirigent van jouw logo!


Wil je het ontwerp liever helemaal uit handen geven? Geen probleem, wij leveren altijd een professioneel eindproduct.

Nieuwe huisstijl

Heb je al een logo maar ben je nog op zoek naar een huisstijl? Geen probleem. Ook in een huisstijl kan Pulsief jou voorzien. Meer informatie over het laten vormgeven van een nieuwe huisstijl bij Pulsief.

Professioneel logo

€749,-

Professioneel logo voor jouw bedrijf.


Oplevering binnen 7 werkdagen.


Altijd contact met een gespecialiseerde werknemer.


Altijd 2 feedbackrondes inbegrepen


100% eigendomsrechten


Opgeleverd in alle web & print standaarden


*Oplevering binnen 7 werkdagen is mogelijk indien alle benodigde informatie aangeleverd is en er binnen 2 dagen gereageerd wordt op feedback vragen vanuit Pulsief.

Een professioneel logo volledig gepersonaliseerd en passend bij jouw onderneming, doelen en wensen.

Logo en Huisstijl

€1249,-

pakketprijs

Professioneel logo en huisstijl voor jouw bedrijf.


Oplevering binnen 7 werkdagen.


Altijd contact met een gespecialiseerde werknemer.


Altijd 2 feedbackrondes inbegrepen


100% eigendomsrechten


Opgeleverd in alle web & print standaarden


Inclusief 1000 gedrukte visitekaartjes

*Oplevering binnen 7 werkdagen is mogelijk indien alle benodigde informatie aangeleverd is en er binnen 2 dagen gereageerd wordt op feedback vragen vanuit Pulsief.

Een professioneel logo en huisstijl is de basis van ieder bedrijf. Hiermee zorg jij dat de doelgroep wordt bereikt!

Wat is het verschil tussen een logo en een huisstijl?

Tussen een logo en een huisstijl zit nogal een verschil en toch overlapt het elkaar. Een logo kan je in verschillende vormen tegenkomen. Woordmerk: een woordmerk is een logo enkel bestaand uit de naam van een onderneming. Beeldmerk: Een beeldmerk logo bestaat uit een grafische visualisatie. Hierbij wordt vaak gebruik gemaakt van de naam van de onderneming, daarbij een visualisatie en een aantal kleuren die associatie oproepen met de identiteit van de onderneming.

Een huisstijl richt zich meer op de ondersteuning van het logo. De huisstijl is een complete visualisatie van jouw organisatie of onderneming. In een huisstijl vind je het gebruik van logo, kleuren, typografie, vormentaal en beelden terug. Hiermee wordt ervoor gezorgd dat jij altijd een vaste stijl hebt om jouw bedrijf te promoten.

Logo laten maken 11

Ontwikkelde logo's

Een overzicht van logo's die wij in het verleden hebben mogen ontwikkelen voor onze klanten.

Logo laten maken 15

Waarom een logo belangrijk is.

Een sterk en vooral herkenbaar logo is extreem belangrijk voor jouw bedrijf. Hoe weet iemand anders, zonder een herkenbaar logo, dat het product of dienst van jouw onderneming afkomt? Naast herkenning brengt het informatie over jouw onderneming over naar de doelgroep. Het stelt een onderneming in staat om te communiceren met zowel visuele als auditieve signalen. Naast dat een logo belangrijk is voor jouw klanten is het ook belangrijk om jezelf als ondernemer een zet in de goede richting te geven. Een goed uitgedacht logo kan je helpen om een sterke huisstijl neer te zetten. Deze huisstijl kun je weer doorvoeren in je drukwerk en online uitingen.

Hoe gaan wij te werk?

Voor het ontwerpen van een logo is natuurlijk informatie nodig over het bedrijf waar het logo voor ontworpen wordt. Wij gaan met jou om tafel en praten over jouw bedrijf. Hierbij kijken we naar de doelstellingen en doelgroep van jouw onderneming. Daarnaast kijken we naar de huisstijl van het bedrijf en voegen we deze drie elementen samen. We zetten meerdere concepten op papier en deze nemen we samen met jou door. Zodra er een ontwerp tussen zit wat voor jouw gevoel past werken we deze verder uit. Zo komen we samen tot een eind ontwerp. Wil je het liever helemaal uit handen geven? Geen enkel probleem. Wij beginnen met het opzetten van meerdere concepten. Hiermee komen wij bij je terug en het enige dat je hoeft te doen is tussendoor je mening geven. Deze nemen we mee tot wij een logo hebben ontwikkelt wat past bij jouw onderneming of organisatie.

Logo laten maken 16

Tijd voor een nieuw logo of een nieuw ontwerp? Wij helpen jou graag bij het opzetten van je logo passend bij jouw onderneming of organisatie.

Ga naar de inhoud