Visitekaartjes laten ontwerpen en drukken

Één bedrijf voor jouw wensen!

We weten allemaal dat visitekaartjes een erg praktische manier is om contactinformatie met elkaar te delen. Maar naast dat het makkelijk is om informatie met elkaar te delen via visitekaartjes kun je er ook een eerste indruk mee maken bij de klant als het gaat om jouw bedrijfsidentiteit. Pulsief kan jou helpen bij het ontwerpen en drukken van jouw perfecte visitekaart!

Visitekaartjes laten ontwerpen

Het is moeilijk om alle benodigde informatie op een visitekaart terug te laten komen en ook nog terug te laten komen in de huisstijl passend bij jouw identiteit, hier kan Pulsief bij ondersteunen. We maken gebruik van de huisstijl van jouw onderneming en zetten deze om naar een nieuwe visitekaart. Hierin wordt rekening gehouden met druk specificaties en zorgen wij ervoor dat jij een origineel ontwerp krijgt. Ook zorgen wij ervoor dat je altijd op de hoogte bent tijdens de ontwerpfase. Heb je nog geen huisstijl of logo? Kijk even naar onze pagina’s Logo of Huisstijl en misschien heb jij dan binnenkort wel een nieuw logo en huisstijl!

Soorten visitekaartjes

De soorten visitekaarten die er tegenwoordig gedrukt kunnen worden zijn oneindig en daarom is het soms lastig om een keuze te maken met de juiste uitstraling. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van verschillende soorten materialen voor visitekaartjes. Hierdoor zie je soms door de bomen het bos niet meer. Zo kun je gebruik maken van verschillende soorten formaten, verschillend druk materiaal, gewichten, hoe het bedrukt wordt en welke afwerking de visitekaartjes moeten hebben.

Pulsief kan helpen door het ontwerp en drukproces uit handen te nemen. Op deze manier zetten wij het ontwerp op en raden wij bepaalde keuzes aan. Ben je akkoord met deze keuzes, dan laten wij de visitekaarten drukken. Nog niet tevreden? Geen probleem wij gaan aan de slag tot jij tevreden bent met het eindresultaat.

Visitekaartjes laten ontwerpen en drukken 11

Visitekaartjes laten drukken

Tegenwoordig is de hoeveelheid drukkerijen niet meer op één hand te tellen en dit kan voor verwarring zorgen als je zelf op zoek moet naar de juiste drukker. Bij Pulsief werken wij met vaste drukkers die ons altijd voorzien van de beste kwaliteit visitekaartjes. Zo kunnen wij garanderen dat jij de beste visitekaartjes krijgt voor jouw onderneming. Door met vaste drukkers te werken kan Pulsief het ontwerp en druk proces voor jou oppakken waardoor je alles uit handen kan geven!

Visitekaartjes laten ontwerpen

Heb jij nieuwe visitekaartjes nodig en wil je hier zelf niet meerdere dagen mee bezig zijn? Neem dan eens contact met ons op en dan gaan wij aan de slag met jouw toekomstige visitekaarten.

Ga naar de inhoud