Voordelige website.

Laten maken door Pulsief.

Één bedrijf voor jouw wensen!

Ben je op zoek naar een website en wil je het liefst tegen een laag bedrag een goedkope website laten maken? Dan kun je terecht bij onze Pulsief websites. Je krijgt voor een lage investering een website gebaseerd op de nieuwste technieken die wordt aangepast naar jouw stijl!

Deze websites zijn beschikbaar voor €749,- en vullen we met de door jou aangeleverde inhoud, jouw logo en jouw kleuren! Zo kun je jouw website en online uitstraling goedkoop vernieuwen!

Maak kennis met de Pulsief websites!

Maak handig gebruik van door ons ontworpen websites! Het voordeel van deze standaarden is dat de basis al klaar staat. Dit brengt dus minder kosten mee dan een volledig uniek webdesign.

Voordelige website 11
Ontwerp 1 - Website bezoeken
Voordelige website 12
Ontwerp 2 - Website bezoeken
Voordelige website 13
Ontwerp 3 - Website bezoeken

Wat krijg ik voor dit bedrag?

Jouw eigen WordPress website! Met een simpele & intuïtieve manier om deze website aan te passen. We geven je graag een korte zo a-technisch mogelijke uitleg: Je kan alles dat je op de website ziet zelf aanpassen. We leggen hierbij een ‘schil’ over jouw website waardoor je teksten direct in jouw website zelf aanpast. Eigenlijk is het enigszins vergelijkbaar met hoe je in Word teksten toevoegt of verwijdert. Ditzelfde geldt voor afbeeldingen. Maar dit werkt gelukkig makkelijker dan bij Word.

(Ken je die ergernis na het toevoegen van één foto en dat je hele document verpest is? Nou dat is hierbij gelukkig niet het geval.) 

Heb je op dit moment al een website hebt of ben je een starter? Met een Pulsief website zorg je ervoor dat je weer helemaal up to date online staat. Deze websites kunnen we zo goedkoop aanbieden doordat we op basis van 3 ontwerpen werken. Je kiest 1 van deze ontwerpen die het beste past bij jouw onderneming/branche. (hier adviseren wij je uiteraard in). 

Wij bouwen de website, zorgen ervoor dat jouw logo, inhoud & huisstijl terug komen in de website. Vervolgens staat de website al klaar voor livegang. Als het dus voor jou al duidelijk is welke foto’s en teksten jij graag op de website terug wil zien dan kunnen we jouw nieuwe website razendsnel online plaatsen!

Website

Pulsief website

Voor €749,-

Een WordPress website maar dan makkelijker


Aangepast met jouw logo en huisstijl


Perfect als online visitekaart


Makkelijk aan te passen


Wordt gevuld met door jou aangeleverde content*


Online ontzorging i.c.m. het Servicepakket

Voor slechts €47,99 p.m.


*Standaard worden er 10 pagina's door Pulsief gevuld met de door jou aangeleverde content. Wil je meer pagina's laten vullen? Geef dit dan aan bij het aanvragen van de offerte.

Jouw nieuwe Pulsief website kan binnen twee weken online staan indien teksten, afbeeldingen en huisstijl binnen de eerste week worden aangeleverd.

Wil jij ook een website waardoor jouw bedrijf online weer helemaal up-to-date is? Vraag dan nu de offerte aan!

Pulsief Websites

Benieuwd naar hoe deze aangepaste Pulsief websites er in de praktijk uitzien? Kijk dan hieronder even naar de Pulsief websites die we al hebben opgeleverd!

Waarom een voordelige website laten maken door Pulsief?

De Pulsief websites zijn up-to-date met nieuwe ontwerpmogelijkheden, SEO-technisch sterk en, ook wel handig, snel te realiseren. Zo kunnen we, indien jij reeds weet welke inhoud jij op de website terug wil zien, vaak al binnen 2 weken jouw website online hebben staan. 

Je krijgt dus een razendsnelle website (dit is handig voor Google) aangepast met jouw boodschap voor een vast, voordelig bedrag van €749,-. Om het helemaal handig te maken, wij vullen zelfs de eerste 10 pagina’s voor je. Dit is gewoon inbegrepen in die €749,-! Heb je meer pagina’s en wil je dat we deze ook voor je vullen? Bedenk dan even dat het super simpel is om dit zelf te doen, we horen regelmatig dat het nog simpeler is dan een tekstje aanpassen in Word. Zo kun je dus kosten besparen. Wil je het toch door ons laten doen? Dan helpen we je hier uiteraard graag mee!

Voordelige website 17

Website onderhouden

Je hebt gekozen voor de Pulsief website. Een goedkope website die ideaal is in gebruikersgemak, bloedsnel & technisch sterk is. Maar om de website ook daadwerkelijk snel, veilig en up-to-date te houden is het belangrijk dat de website goed onderhouden wordt. Wij nemen deze online zorgen graag voor je uit handen door middel van onze Servicepakketten! Wij zorgen dan voor de updates, de veiligheid en heb je een vraag of wil je een tekst / afbeelding toevoegen? Dat doen wij gewoon voor je! Zo heb je online nergens omkijken naar!

Direct een offerte aanvragen? Of wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan even contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar! Wil je een demo van de ‘grafische schil’ die we hierboven hebben benoemd? We horen graag van je!

Ga naar de inhoud