Voordelig.

Een webshop laten maken

Één bedrijf voor jouw wensen!

Ben je op zoek naar een voordelige webshop en toch een professioneel platform om jouw producten online op aan te bieden? Dan is de Pulsief webshop een goedkope manier om dit te doen. Met WordPress in combinatie met WooCommerce als de basis kun je met de Pulsief webshop een sterke voordelige webshop in handen hebben!

Bijkomend voordeel, omdat het is gebaseerd op een ontwerp dat reeds gerealiseerd is kunnen we mits je alle informatie al beschikbaar hebt de shop ook nog eens ontzettend snel online hebben staan!

Wat zit er inbegrepen in de prijs?

Een volwaardige WooCommerce webshop gebaseerd op een van onze ontwerpen. Deze wordt aangepast naar jouw inhoud, kleuren, producten en logo! We vullen zelfs al 10 reguliere pagina’s voor je! Ook kunnen we een product import voor je verzorgen. Heb je bijvoorbeeld al een webshop op dit moment? Grote kans dat we de volledige producten gewoon kunnen overhevelen. Heb je nog geen webshop maar wil je wel gebruik maken van de product import? Dat kan! Wij leveren je een voorbeeld aan (in excel) in hoe je de import kan aanleveren. Zo hoef je niet alle producten in de webshop zelf te uploaden! Dat scheelt ontzettend veel tijd! Je kunt hieronder kennis maken met deze ontwerpen!

Voordelige webshop 3

Maak kennis met de door ons ontworpen Pulsief webshops!

Maak handig gebruik van door ons ontworpen webshops! Het voordeel van deze standaarden is dat de basis al klaar staat. Dit brengt dus minder kosten mee dan een volledig uniek webdesign. Zo start je voordelig en professioneel met de verkoop van jouw producten!

Voordelige webshop 4
Ontwerp 1 – Webshop bezoeken
Voordelige webshop 5
Ontwerp 2 – Webshop bezoeken
Voordelige webshop 6
Ontwerp 3 – Webshop bezoeken

Waarom een voordelige webshop laten bouwen door Pulsief?

De Pulsief webshops zijn up-to-date met nieuwe ontwerpmogelijkheden, SEO-technisch sterk en, ook wel handig, snel te realiseren. Zo kunnen we, indien jij reeds weet welke inhoud jij op de website terug wil zien, vaak al binnen 2 weken jouw webshop online hebben staan. 

Je krijgt dus een razendsnelle webshop (dit is handig voor Google) aangepast met jouw boodschap & producten voor een vast voordelig bedrag van €999,-. Om het helemaal handig te maken, wij vullen zelfs de eerste 10 pagina’s voor je. Dit is gewoon inbegrepen in die €999,-! Heb je meer pagina’s en wil je dat we deze ook voor je vullen? Bedenk dan even dat het super simpel is om dit zelf te doen, we horen regelmatig dat het nog simpeler is dan een tekstje aanpassen in Word. Zo kun je dus kosten besparen. Wil je het toch door ons laten doen? Dan helpen we je hier uiteraard graag mee!

Voordelige webshop 7

Webshop onderhoud

Vergeet niet dat jouw webshop zodra deze live is goed beschermd moet worden. Via updates en een goed backup beleid voorkom je narigheid. Heb je hier zelf de kennis niet voor in huis of wil je dit gewoon uitbesteden? Dan bieden wij met ons Servicepakket de oplossing voor je! Geef dus alle online zorgen uit handen. Handig om te weten, onze servicepakketten bieden naast veiligheid nog veel meer voordelen!  Meer informatie hierover? Lees dan snel verder over onze Servicepakketten.

Heb je vragen? Of is dit de eerste keer dat je een webshop start? Misschien heb je al wel een webshop maar ben je enthousiast geraakt door de mogelijkheden. Of wil je gewoon eens een demo van onze gebruiksvriendelijke manier om websites aan te passen. We helpen je graag verder! Neem gerust contact met ons op.

€200,- 

KORTING

LANCERING WEBSITE 3

Alle Pulsief websites slechts €499,-

SPECIALE AANBIEDING


Actie geldig t/m 15 oktober 2021!