Portfolio

Onze klanten in de spotlight

Wij krijgen 4.9/5 sterren van onze klanten

Op ons portfolio vind je de projecten die we samen met onze klanten hebben mogen uitvoeren! Door deze samenwerking zorgen we er samen voor dat de uitingen van de klant (weer) professioneel getoond kunnen worden. Bekijk onze meest recente projecten hieronder.

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf opvalt door middel van toffe websites, een moderne huisstijl, strak drukwerk & heldere communicatie.

4.9/5 sterren

Woodies eten & drinken

Maatwerk webshop / Servicepakket

Een trouwe klant helpen die een slag wil maken in de professionaliteit van de website. Dat doen we natuurlijk maar wat graag!

Nederlandvloeren.nl

Pulsief website / Logo & Huisstijl / Servicepakket

We hebben Nederlandvloeren.nl kunnen helpen met het opzetten van het logo t/m de nieuwe website. Een totaalproject met een strakke uitstraling die past bij de kwaliteit van de klant!

Murekla Audio & Video

Maatwerk website / Servicepakket

De Rankings voor Murekla.nl zijn door het dak geschoten. 4 van de meest belangrijke zoekwoorden deden eerst onder voor de directe concurrent. Een nieuwe website en een goed behoud van de waarde die de site heeft opgebouwd gaat niet samen? Zeker wel!

My GPS Tracker

Maatwerk website / Servicepakket

Wij hebben de nieuwe website mogen bouwen met daarin een klein vleugje van een webshop. Verder biedt My GPS Tracker haar klanten de mogelijkheid om een abonnement af te nemen. De website controleert of het mailadres reeds bekend is en verlengd het gekozen abonnement vervolgens automatisch na betaling.

Woolskins

Maatwerk Webshop / Servicepakket

Een webshop vanuit Wix.nl exporteren naar WooCommerce om de vindbaarheid te verbeteren en dan ook nog nieuwe functionaliteiten toevoegen. Dat sprak ons wel aan!

iedereenoveralveilig.eu

Maatwerk webshop / Servicepakket

Voor SMC Alarmcentrale zijn wij bezig geweest met een nieuw concept. Iedereen overal veilig wil ervoor zorgen dat iedereen zich overal veilig kan voelen, dit doen zij met een persoonsbeveiliging app. Wij hebben de website gebouwd waar mensen zich hiervoor kunnen aanmelden!

Event op het water

Maatwerk website / Servicepakket

Heb je altijd al eens een feest willen geven op een boot? Dan ben je bij Event op het water aan het juiste adres. Wij hebben de website mogen realiseren!

Samenspraak

Maatwerk website / Servicepakket

Samenspraak is geen nieuw gezicht in het familierecht en de mediation maar wel actief onder een nieuwe naam. Wij hebben de nieuwe website voor Aniek Scharenborg mogen ontwikkelen.

Fleet Festival

Maatwerk website / Servicepakket

Fleet Festival is een nieuw festivalconcept dat in 2022 voor het eerst georganiseerd wordt. Wij hebben de 2 websites mogen ontwikkelen voor dit gloednieuwe concept! Zowel voor de Dutch als de Urban festivals.

Noaberz Dinxperlo

Maatwerk website / Huisstijl / Ticketsysteem / Servicepakket

Door gebruik te maken van ons totaalpakket kunnen we de klant in alles voorzien. Vanaf het maken van een logo tot het ontwikkelen van een huisstijl en passende website.

Gezond-Live

Maatwerk Website / Logo / Huisstijl / Servicepakket

Meer bewegen, minder snoepen, elke dag groente en fruit: je weet dat het gezond is, maar toch komt het er niet van. Dat is balen. Je wilt het graag anders, maar het lukt niet. Of je houdt het maar korte tijd vol. Gezond-Live helpt je graag op weg!

Cornelder Metaal

Maatwerk website / Servicepakket

De website van de klant stond van dag op dag uit het niets ‘op wit’. Helaas had de hostingpartij geen backups en dit betekende dus dat er snel een nieuwe website moest komen.

Fysio Sport & Manueel

Maatwerk Website / Logo / Huisstijl / Servicepakket

Voor jezelf beginnen is spannend. Je wil goed beginnen.. maar waar begin je dan eigenlijk? Samen met de klant hebben wij gekeken naar haar wensen en doelen. Vervolgens hebben wij onze expertise erop los gelaten en zijn we tot een passend totaalplaatje gekomen!

Mooi & Zeker

Maatwerk website / Servicepakket

Schoonheidssalon Mooi & Zeker in Amersfoort levert haar klanten een volledig zen gevoel op. Wij hebben dit gevoel vertaald naar de nieuwe website!

Jouw bedrijf zichtbaar maken. Of je nou net begint of dat wij jouw bedrijf een nieuwe smoel mogen geven. Wij gaan graag samen aan de slag! Dit doen we op manieren die bewezen werken, maar dan met een twist. Die twist is gebruiksvriendelijkheid voor zover we kunnen.

Ga naar de inhoud