Portfolio

Onze klanten in de spotlight

Wij krijgen 4.9/5 sterren van onze klanten

Op ons portfolio vind je de projecten die we samen met onze klanten hebben mogen uitvoeren! Door deze samenwerking zorgen we er samen voor dat de uitingen van de klant (weer) professioneel getoond kunnen worden. Bekijk onze meest recente projecten hieronder.

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf opvalt door middel van toffe websites, een moderne huisstijl, strak drukwerk & heldere communicatie.

Maatwerk webshop / Service & SEO Informatiepakket

Woolskins.eu

Een webshop vanuit Wix.nl exporteren naar WooCommerce om de vindbaarheid te verbeteren en dan ook nog nieuwe functionaliteiten toevoegen. Dat sprak ons wel aan!

Portfolio 3
Portfolio 4

Maatwerk website / Service & SEO Informatiepakket

My GPS Tracker

Een nieuwe website ontwikkelen met daarin 3 abonnementen voor klanten die hun abonnement willen ophogen.

Maatwerk webshop / Service & SEO Informatiepakket

Allesverven.nl

Een webshop die in jouwweb.nl stond migreren naar een WooCommerce shop en dan ook nog eens zorgen voor een volledig nieuw jasje. Dat sprak zowel ons als de heren achter allesverven.nl wel aan!

Portfolio 5
Portfolio 6

Maatwerk website / Service & SEO Informatiepakket

Mooi & Zeker

Schoonheidssalon Mooi & Zeker in Amersfoort levert haar klanten een volledig zen gevoel op. Wij hebben dit gevoel vertaald naar de nieuwe website!

Maatwerk website / Service & SEO Informatiepakket

Iedereen overal veilig

Voor SMC Alarmcentrale zijn wij bezig geweest met een nieuw concept. Iedereen overal veilig wil ervoor zorgen dat iedereen zich overal veilig kan voelen, dit doen zij met een persoonsbeveiliging app. Wij hebben de website gebouwd waar mensen zich hiervoor kunnen aanmelden!

Portfolio 7
Portfolio 8

Maatwerk website / Service & SEO Informatiepakket

Event op het water

Heb je altijd al eens een feest willen geven op een boot? Dan ben je bij Event op het water aan het juiste adres. Wij hebben de website mogen realiseren!

Maatwerk website / Service & SEO Informatiepakket

Samenspraak

Samenspraak is geen nieuw gezicht in het familierecht en de mediation maar wel actief onder een nieuwe naam. Wij hebben de nieuwe website voor Aniek Scharenborg mogen ontwikkelen.

Portfolio 9
Portfolio 10

Maatwerk Website / Logo / Huisstijl / Service & SEO Informatiepakket

Gezond-Live

Meer bewegen, minder snoepen, elke dag groente en fruit: je weet dat het gezond is, maar toch komt het er niet van. Dat is balen. Je wilt het graag anders, maar het lukt niet. Of je houdt het maar korte tijd vol. Gezond-Live helpt je graag op weg!

Maatwerk website / Huisstijl / Ticketsysteem / Service & SEO Informatiepakket

Noaberz Dinxperlo

Door gebruik te maken van ons totaalpakket kunnen we de klant in alles voorzien. Vanaf het maken van een logo tot het ontwikkelen van een huisstijl en passende website.

Portfolio 11
Portfolio 12

Maatwerk website / Service & SEO Informatiepakket

Murekla Audio & Video

De Rankings voor Murekla.nl zijn door het dak geschoten. 4 van de meest belangrijke zoekwoorden deden eerst onder voor de directe concurrent.

Maatwerk website / Service & SEO Informatiepakket

Cornelder Metaal

De website van de klant stond van dag op dag uit het niets ‘op wit’. Helaas had de hostingpartij geen backups en dit betekende dus dat er snel een nieuwe website moest komen.

Portfolio 13
Portfolio 14

Maatwerk Website / Logo / Huisstijl / Service & SEO Informatiepakket

Fysio Sport & Manueel

Voor jezelf beginnen is spannend. Je wil goed beginnen.. maar waar begin je dan eigenlijk? Samen met de klant hebben wij gekeken naar haar wensen en doelen. Vervolgens hebben wij onze expertise erop los gelaten en zijn we tot een passend totaalplaatje gekomen!

Pulsief Website / Service & SEO Informatiepakket

Hinkamp Trainingen

Vanaf het eerste moment dat de klant onze manier van aanpassen van een website zag was ze overtuigd. Dit wil ik ook! Het is zo veel makkelijker dan reguliere WordPress.

Portfolio 15

Jouw bedrijf zichtbaar maken. Of je nou net begint of dat wij jouw bedrijf een nieuwe smoel mogen geven. Wij gaan graag samen aan de slag! Dit doen we op manieren die bewezen werken, maar dan met een twist. Die twist is gebruiksvriendelijkheid voor zover we kunnen.

€200,- 

KORTING

LANCERING WEBSITE 3

Alle Pulsief websites slechts €499,-

SPECIALE AANBIEDING


Actie geldig t/m 15 oktober 2021!