Maatwerk website.

laten maken bij Pulsief.

Één bedrijf voor jouw wensen!

Wil je een website laten maken op maat? Kies er dan voor om door ons een maatwerk website te laten maken. Een website op maat die past bij jouw bedrijf is een grote meerwaarde. Of je klanten nou alleen online informeert of de website ook echt gebruikt als lead/klant generator. Een website op maat heeft zo zijn voordelen. Wij bouwen alle websites die we ontwikkelen in WordPress. Dit doen we zodat jij gebruik kan maken van ons gebruiksvriendelijke platform om jouw website te beheren. Op deze manier kunnen we de mogelijkheden breed- en de kosten laag houden

Wat zijn de kosten van een maatwerk website?

Een maatwerk website vergt altijd een grotere investering dan een website op basis van een van te voren ontwikkeld ontwerp. De kosten van een maatwerk website zijn vaak op maat. Maar om het even concreet te maken werken wij vanuit een basis prijs. Deze basisprijs is €1249,-.

Vaak zien we toch dat de prijs van een maatwerk website oploopt. Hoe komt dit dan? Dat kan een aantal redenen hebben. Wil je bijvoorbeeld specifieke ontwerpen voor een bepaalde pagina? Wil je dat de pagina ‘over ons’ anders opgemaakt is dan de andere informatie pagina’s? Of zit je eraan te denken bepaalde functionaliteiten toe te voegen aan je nieuwe maatwerk site? Dan zullen de kosten omhoog gaan. Uiteindelijk zorgen wij er met een maatwerk website voor dat jij de website krijgt die jij wil. Maar nog belangrijker, we zorgen er samen voor dat jij een website krijgt die jouw klanten/bezoekers willen! Zo bereik jij namelijk het snelst jouw doelen.

Maatwerk website 11

Website

Maatwerk website

Vanaf €1249,-

Een WordPress website maar dan makkelijker


Volledig uniek maatwerk ontwerp


Inclusief een blog / nieuws mogelijkheid


Altijd 2 feedbackrondes inbegrepen


Volledig gericht op jouw doelgroep en wensen


Online ontzorging i.c.m. het Servicepakket


Wordt gevuld met door jou aangeleverde content*


*Standaard worden er 20 pagina's door Pulsief gevuld met de door jou aangeleverde content. Wil je meer pagina's laten vullen? Geef dit dan aan bij het aanvragen van de offerte.

Jouw nieuwe maatwerk website kan binnen vier weken online staan indien teksten, afbeeldingen, producten en huisstijl binnen de eerste week worden aangeleverd.

Een professionele website die volledig op maat wordt ontworpen voor jou. Vraag dan nu de offerte aan!

Waarom een maatwerk website laten maken door Pulsief?

Wij bieden onze websites op maat aan met een groot voordeel. WordPress. Maar dit doen meer bedrijven, waarom zijn wij dan dé partij voor jouw nieuwe website? In 1 woord: Gebruiksvriendelijkheid. Wij bieden WordPress niet aan als basis zoals veruit de meeste partijen.

Gebruiksvriendelijkheid

Alle websites die wij bouwen zijn volledig visueel aan te passen. Dus zowel maatwerk websites als de Pulsief ontwerpen. We geven je graag een zo a-technisch mogelijke uitleg: Dit betekent dat je alles wat je ziet op de website zelf kan aanpassen. We leggen hierbij een ‘schil’ over jouw website waardoor je teksten direct in jouw website aanpast. Eigenlijk is het enigszins vergelijkbaar met hoe je in Word teksten toevoegt of verwijdert. Ditzelfde geldt voor afbeeldingen. Maar dit werkt gelukkig makkelijker dan bij Word. (Ken je die ergernis na het toevoegen van één foto en dat je hele document verpest is? Nou dat is hierbij gelukkig niet het geval.) 

Benieuwd naar hoe dit precies in zijn werk gaat? We tonen je graag een demo. Neem voor deze demo even contact met ons op!

Maatwerk website 12

Website onderhouden

Zodra de website live gaat begint het onderhoud van de website. Je kunt dit bij ons uit handen geven door te kiezen voor ons Servicepakket. Zo regelen wij alle updates, de veiligheid en heb je een vraag of wil je een foto / tekst toevoegen? Dat doen wij gewoon voor je! Zo heb je online nergens omkijken naar! Maar we doen nog meer binnen deze pakketten. Benieuwd? Lees dan verder over onze Servicepakketten.

Maatwerk website 13

Wij staan graag voor je klaar. Wil je een keer meekijken naar hoe onze ‘grafische schil’ werkt? Wil je een offerte aanvragen of heb je liever iemand van ons aan de telefoon? Wij beantwoorden graag al jouw vragen over websites op maat.

Ga naar de inhoud