Website laten maken.

Wij gaan als professionals graag voor je aan de slag.

Één bedrijf voor jouw wensen!

Buiten dat we mooie en professionele websites bouwen zorgen wij er ook altijd voor dat de websites & webshops die wij opleveren technisch sterk en bloedsnel zijn. Wij zijn als websitebouwer altijd ontzettend goed op de hoogte over de mogelijkheden en laatste ontwikkelingen en voegen dan ook regelmatig nieuwe mogelijkheden toe aan de websites die door ons worden onderhouden. Dit doen we om ze nog sneller te maken!

Wij maken een splitsing, dit doen we om ieder type klant te kunnen bedienen. We bieden namelijk 2 ‘smaken’ websites aan. Maatwerk & Pulsief website. Deze splitsing is met name gemaakt in de prijs die je hieronder kunt inzien met bijbehorende voordelen. In beide gevallen krijg je een volwaardige website met WordPress als basis! Dus ben jij op zoek naar een websitebouwer? Dan heb je ons nu gevonden!

Website

Pulsief website

Voor €749,-

Een WordPress website maar dan makkelijker


Aangepast met jouw logo en huisstijl


Perfect als online visitekaart


Makkelijk aan te passen


Wordt gevuld met door jou aangeleverde content*


Online ontzorging i.c.m. het Servicepakket

Voor slechts €47,99 p.m.


*Standaard worden er 10 pagina's door Pulsief gevuld met de door jou aangeleverde content. Wil je meer pagina's laten vullen? Geef dit dan aan bij het aanvragen van de offerte.

Jouw nieuwe Pulsief website kan binnen twee weken online staan indien teksten, afbeeldingen en huisstijl binnen de eerste week worden aangeleverd.

Wil jij ook een website waardoor jouw bedrijf online weer helemaal up-to-date is? Vraag dan nu de offerte aan!

Website

Maatwerk website

Vanaf €1249,-

Een WordPress website maar dan makkelijker


Volledig uniek maatwerk ontwerp


Inclusief een blog / nieuws mogelijkheid;


Altijd 2 feedbackrondes inbegrepen


Volledig gericht op jouw doelgroep en wensen


Wordt gevuld met door jou aangeleverde content*


Online ontzorging i.c.m. het Servicepakket

Voor slechts €47,99 p.m.


*Standaard worden er 20 pagina's door Pulsief gevuld met de door jou aangeleverde content. Wil je meer pagina's laten vullen? Geef dit dan aan bij het aanvragen van de offerte.

Jouw nieuwe maatwerk website kan binnen vier weken online staan indien teksten, afbeeldingen en huisstijl binnen de eerste week worden aangeleverd.

Een professionele website die volledig op maat wordt ontworpen voor jou. Vraag dan nu de offerte aan!

Pulsief Website

Voor bedrijven die alleen online willen staan zonder de investering van een maatwerk website hebben we een mooie oplossing! De Pulsief website. We hebben al een aantal ontwerpen voor je opgemaakt. Dit zijn geen unieke ontwerpen, maar kunnen we wel aanpassen aan jouw huisstijl. Het voordeel? Je hebt een website in jouw eigen kleuren, eigen logo, eigen afbeeldingen, eigen teksten en dus een volwaardige eigen website! En dat voor een minimale investering!

Wellicht ook handig, deze websites kun je ook leasen! Compleet in combinatie met ons servicepakket! Zo heb je online nergens omkijken naar!

Website laten maken 11

Maak kennis met de Pulsief websites!

Maak handig gebruik van door ons ontworpen websites! Het voordeel van deze standaarden is dat de basis al klaar staat. Dit brengt dus minder kosten mee dan een volledig uniek webdesign.

Website laten maken 12
Ontwerp 1 - Website bezoeken
Website laten maken 13
Ontwerp 2 - Website bezoeken
Website laten maken 14
Ontwerp 3 - Website bezoeken

Maatwerk Website

Ga je voor de maatwerk website? Dan is het grootste punt toch wel de prijs, hier kunnen we niet omheen. Hier krijg je uiteraard véél voor terug! De website (of webshop) wordt namelijk volledig voor je ontworpen. Is het eerste ontwerp niet direct die bullseye waar we voor gaan? Géén probleem! Dan kunnen we kleine dingen wijzigen die je niet mooi vindt, of volledig opnieuw starten om zo tot die ideale website voor jouw onderneming te komen! Als je meer wil weten over maatwerk sites lees hier dan alles over maatwerk websites

Website laten maken 15

Waarom een website laten maken door Pulsief?

Zoals je ziet zijn we razend enthousiast en bouwen we snelle websites. Maar waarom zou je nou jouw nieuwe website door ons laten ontwikkelen? De beste reden hiervoor vanuit ons is dat we begaan zijn met onze klanten. Dit betekent dat we altijd vanuit jouw doelstelling werken. Dat houdt in dat we soms een harde lijn moeten trekken in wat jij als onze klant zijnde wil, en wat daadwerkelijk van belang is voor jouw klanten. Iets wat jij als persoon mooi of handig vindt, kan bijvoorbeeld als totaal onhandig worden ervaren door jouw doelgroep. 

We bewaren hier logischerwijs een goede balans in, we zullen altijd manieren zoeken om jouw wensen verenigbaar te maken met hetgeen jouw doelgroep wil. Verder blijven we ook na de livegang betrokken bij jouw bedrijf. Zo groeien we samen verder!

Ohja trouwens! De websites die we bouwen zijn ook nog eens ontzettend gebruiksvriendelijk voor de beheerder van de website. Websites die wij bouwen zijn volledig visueel aan te passen. Dat betekent dat je alles wat je ziet op de website zelf kan aanpassen. (niet technische uitleg) Dit doen we door een schil over jouw website te leggen waarin je eigenlijk net als Word informatie kan toevoegen of verwijderen, ditzelfde geldt voor afbeeldingen. Maar dit werkt gelukkig makkelijker dan bij Word. Benieuwd naar hoe dit werkt? We tonen je graag een demo. Neem voor deze demo even contact met ons op!

Website laten maken 16

Toch een webshop?

Het bouwproces van een webshop en website is helemaal niet zo verschillend. Wist je dat wij binnen iedere website die wij bouwen met gemak een webshop implementeren? Is dit voor jou interessant? Vraag ons dan eens om de mogelijkheden voor jou.

(disclaimer) onder de streep is het natuurlijk wel goedkoper om direct de webshop te implementeren indien je die wens toch al hebt.

Website onderhoud & veiligheid

Veel mensen geven aan het volgende idee te herkennen: “Ik heb eigenlijk geen idee wat mijn hostingpartij voor mij doet met het geld dat ik iedere maand aan hem betaal. Maarja, de website staat in de lucht dus het zal wel goed zijn”. Helaas krijgen we dit zelf ook té vaak te horen. Hier hebben we iets op gevonden! Namelijk ons Servicepakket met iedere maand een overzicht met daarin precies beschreven wat we de afgelopen maand voor je hebben gedaan!

Website laten maken 17
Website laten maken 18

Na de livegang

Jouw nieuwe website staat live, gefeliciteerd! Een mooi moment en je wil natuurlijk met je nieuwe website gaan pronken, je promoot hem dus overal. Na een tijdje heb je iedere maand een gezond aantal bezoekers op je website. Mensen weten jouw website te vinden en maken misschien wel online de beslissing toch maar eens contact met je op te nemen. De website is nu dus een belangrijk communicatie verlengstuk geworden. 

Jouw site moet dus goed beschermd worden. Wij zorgen er met onze Servicepakketten voor dat jouw website altijd up to date is. We zorgen ervoor dat er altijd backups beschikbaar zijn en wil je teksten, afbeeldingen of producten toevoegen op je website? Geen probleem, daar helpen we je gewoon mee!

Weten wat onze Servicepakketten precies inhouden? Er is namelijk nog veel meer dat we voor je uit handen nemen! Lees dan meer over onze Servicepakketten.

Jouw bedrijf zichtbaar maken. Of je nou net begint of dat wij jouw bedrijf een nieuwe smoel mogen geven. Wij gaan graag samen aan de slag! Dit doen we op manieren die bewezen werken, maar dan met een twist. Die twist is gebruiksvriendelijkheid voor zover we kunnen.

Ga naar de inhoud