Webshop laten maken.

Wij gaan als professionals graag voor je aan de slag.

Één bedrijf voor jouw wensen!

Wil jij een webshop laten maken? Maak kennis met Pulsief, wij zijn een webbouwer en multimedia bureau. Wij ontwerpen en realiseren WordPress webshops en websites. Buiten dat we mooie, professionele en gebruiksvriendelijke webshops bouwen, zorgen wij er ook altijd voor dat de websites en webshops die wij opleveren technisch sterk en ontzettend snel zijn. Als ervaren en professioneel websitebouwer weten we precies wat de mogelijkheden en kansen zijn voor jouw onderneming. Ook blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo voegen we regelmatig nieuwe mogelijkheden toe aan de webshops en websites die wij onderhouden.

Wij zijn er om jou verder te helpen. Zo blijven we samen groeien!

Het bouwen van een webshop verschilt eigenlijk niet veel van het bouwen van een reguliere website. Het is dan ook zo dat we een webshop kunnen implementeren in bijna alle websites die wij hebben gebouwd. Het is natuurlijk altijd goedkoper om direct een webshop te bouwen.

Webshop

Pulsief webshop

Vanaf €999,-

Een WordPress webshop maar dan makkelijker


Aangepast met jouw logo en huisstijl


Perfect als voordelige webshop


Maakt gebruik van de bekende WooCommerce flow.


Wordt gevuld met door jou aangeleverde content*


Online ontzorging i.c.m. het Servicepakket

Voor slechts €47,99 p.m.


*Standaard worden er 10 pagina's door Pulsief gevuld met de door jou aangeleverde content. Wil je meer pagina's laten vullen? Geef dit dan aan bij het aanvragen van de offerte.

Jouw nieuwe Pulsief webshop kan binnen twee weken online staan indien teksten, afbeeldingen, producten en huisstijl binnen de eerste week worden aangeleverd.

Wil jij ook een webshop waardoor jouw bedrijf online weer helemaal up-to-date is? Vraag dan nu de offerte aan!

Webshop

Maatwerk webshop

Vanaf €1499,-

Een WordPress webshop maar dan makkelijker


Volledig uniek maatwerk ontwerp


Inclusief een blog / nieuws mogelijkheid;


Maakt gebruik van de bekende WooCommerce flow.


Wordt gevuld met door jou aangeleverde content*


Mogelijkheid tot het eenmalig overhevelen van producten vanuit een huidige WooCommerce shop.


Online ontzorging i.c.m. het Servicepakket

Voor slechts €54,99 p.m.


*Standaard worden er 20 pagina's door Pulsief gevuld met de door jou aangeleverde content. Wil je meer pagina's laten vullen? Geef dit dan aan bij het aanvragen van de offerte.

Jouw nieuwe maatwerk webshop kan binnen vier weken online staan indien teksten, afbeeldingen, producten en huisstijl binnen de eerste week worden aangeleverd.

Een professionele webshop die volledig op maat wordt ontworpen voor jou. Vraag dan nu de offerte aan!

Webshop laten maken 11

Maatwerk webshop laten maken

Een maatwerk webshop laten maken is perfect voor iedereen die het budget ervoor heeft. Wij bieden onze maatwerk webshops aan vanaf € 1.499,-. Hier krijg je uiteraard veel voor terug. De webshop wordt namelijk volledig voor je ontworpen. Is het eerste ontwerp niet direct die bullseye waar je voor wilt gaan? Geen probleem! Dan kunnen we kleine dingen wijzigen die je niet mooi vindt, of volledig opnieuw starten om zo tot die ideale webshop voor jouw onderneming te komen. Er zijn trouwens wel een aantal pagina’s waar we niet aan willen zitten. Denk bijvoorbeeld aan de pagina “Afrekenen”. Bij het wijzigen van deze pagina maak je het namelijk alleen maar lastiger voor de klant om te doen wat hij of zij wil doen, namelijk afrekenen. Wil je meer weten over onze maatwerk webshops. Lees er dan alles over op onze website.

Pulsief Webshop

Wil jij een webshop starten maar heb je (nog) niet het budget voor een volledig op maat ontworpen webshop? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor je: de Pulsief webshop. Deze webshop kunnen we voordeliger aanbieden, omdat we een aantal ontwerpen hebben opgemaakt. Dit zijn geen unieke ontwerpen, maar bieden je wel een volwaardige WordPress webshop. We implementeren jouw logo, huisstijl, kleuren, inhoud en teksten in de webshop en zo is het toch jouw eigen volwaardige webshop. En dat voor een minimale investering!

Dit alles maak je compleet in combinatie met ons servicepakket. Zo kun jij lekker je producten verkopen en heb je online nergens omkijken naar voor een vast bedrag per maand.

Webshop laten maken 12

Gebruiksvriendelijkheid

De WordPress webshops die we bouwen zijn gebruiksvriendelijk voor de beheerder van de webshop. We zorgen er als webshopbouwer voor dat de informatieve pagina’s volledig visueel aan te passen zijn. Dat betekent dat je alles wat je ziet op de website zelf kan aanpassen, zonder dat je hiervoor over technische kennis moet beschikken. Dit doen we door een ‘schil’ over jouw website te leggen, waarin je eigenlijk net als Word informatie kan toevoegen of verwijderen, ditzelfde geldt voor de afbeeldingen. Maar dit werkt gelukkig makkelijker dan bij Word.

Benieuwd naar hoe dit werkt? We tonen je graag een demo. Neem voor deze demo even contact met ons op!

Waarom een webshop laten maken door Pulsief?

Zoals je ziet bouwen we betrouwbare websites en gebruiksvriendelijke webshops. Bijkomend voordeel: we kunnen dat ook nog eens vrij voordelig doen. Maar ook als je op zoek bent naar een maatwerk webshop ben je bij ons aan het juiste adres. Maar dat bieden meer partijen, waarom zou je jouw webshop nou door ons laten maken?

De eerste reden: wij zijn erg begaan met jouw onderneming. Direct vanaf de start zorgen we ervoor dat we je goed adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Je hebt bij ons altijd direct contact met degene die bezig is met jouw project. Deze persoon kun je ook altijd bellen om vragen te stellen of advies in te winnen. Daarbij denken wij altijd voor de beste weg naar de doelstelling die jij ons aangegeven hebt. Omdat wij vanuit jouw doelstelling denken, kan het soms zijn dat we een harde lijn moeten trekken om te bereiken wat jij wil. Iets wat jij als persoon mooi of handig vindt, kan als totaal onhandig worden ervaren door jouw doelgroep. Dan zullen wij (uiteraard in goed overleg) uitgaan van jouw doelstelling. Of wil je bijvoorbeeld meer herkenbaarheid creëren? Dan kunnen we ook eens kijken naar jouw huisstijl, als je deze nog niet hebt is het verstandig dit op te gaan zetten.

Webshop laten maken 13
Webshop laten maken 14
Webshop laten maken 15

Na de livegang

De webshop is volledig gevuld en na het akkoord is het tijd om de shop live te plaatsen. Na een aantal optimalisaties staat jouw nieuwe WordPress webshop op de samen geprikte datum live, gefeliciteerd! Een mooi moment en je gaat natuurlijk direct met je nieuwe webshop pronken, je promoot hem dus overal. Na een tijdje heb je iedere maand een gezond aantal bezoekers op je webshop. Mensen weten jouw website te vinden via o.a. Google en je verkoopt zelfs al een stabiel aantal producten. De website is nu dus een belangrijke bron van inkomsten geworden.

Jouw website moet natuurlijk goed beschermd worden. Wij zorgen er met onze servicepakketten voor dat jouw webshop altijd up-to-date is. We zorgen ervoor dat er altijd back-ups beschikbaar zijn en wil je teksten, afbeeldingen of producten toevoegen op je website? Geen probleem, daar helpen we je gewoon mee. Ook blijven we altijd met je meedenken, wil je advies over het uitbreiden van de mogelijkheden van jouw shop? Wij denken graag met je mee, zo groeien we samen!

Weten wat onze Servicepakketten precies inhouden? Er is namelijk nog veel meer dat we voor je uit handen nemen! Lees dan meer over onze Servicepakketten.

Heb je nog vragen? Of is dit de eerste keer dat je een webshop wilt laten maken? Misschien heb je al wel een webshop, maar ben je enthousiast geraakt door de mogelijkheden. Of wil je gewoon eens een demo van onze gebruiksvriendelijke manier om websites aan te passen. We helpen je graag verder! Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. Wij bellen je dan binnen 24 uur terug. Liever telefonisch contact? Bel dan naar 0315 782 505.

Ga naar de inhoud