Over ons.

Enthousiast en Servicegericht.

Één bedrijf voor jouw wensen!

Wij zijn graag bezig met mooie en professionele websites, enorm hippe huisstijlen en tijdloze logo’s. Dat betekent dus ook dat je voor alle vormgeving bij ons terecht kunt, zowel on- als offline! 

We hebben hier ruim 10 jaar ervaring mee! Deze ervaring leert ons dat zowel wij als onze klanten gebaat zijn bij een nauwe samenwerking. Een samenwerking waarin we de ruimte hebben & krijgen om onze expertise voor de klant te laten werken. Bij Pulsief heb je altijd direct contact met degene die bezig is met jouw uiting!

Wij zijn er om jou verder te helpen. Zo blijven we samen groeien!

Over ons 11

Pulsief staat voor:

Brede kennis van on- & offline uitingen. Alles onder 1 dak.

Direct contact met degene die bezig is met jouw project.

Ondertussen vragen? Wij staan graag voor jou klaar.

Wij denken ook na een opdracht mee met jouw doelen.

Kunnen we iets niet zelf? Dan raden we een partner aan.

We zijn er om jou verder te helpen. Zo groeien we samen.

Ons team.

Maak kennis met ons.

Wij begrijpen dat je niet zit te wachten op meerdere verschillende bedrijven die ieder bezig zijn met een deel van de reclamewensen van jouw bedrijf. Één bedrijf als aanspreekpunt! Dat vraagt natuurlijk om een brede kennis van zaken. Wij werken als team vanuit ons kantoor in Dinxperlo. Ons aanbod aan diensten is breed, we onderhouden dit door kennis op te doen in de vorm van cursussen en workshops, maar ook sociale kennis is een groot goed! 

Verder zijn we met regelmaat te vinden op ontmoetingsmomenten, niet alleen leuk maar ook erg leerzaam! Maar maak je niet druk, er is altijd iemand in de gelegenheid om je te helpen. 

En dat helpen doen we graag! Via telefoon of mail staan we graag voor je klaar. Heb je een specifieke vraag of wil je gewoon even sparren? Samenwerken om jouw bedrijf verder te helpen is ons doel. (disclaimer) Hier komen we natuurlijk zelf ook verder mee.

0

Jaar ervaring

(Vanuit passie)

0

Tevreden klanten

(Dat zeggen ze)

0

Locatie

(Alles onder 1 dak)

Website & webshop

Snel een professionele website of webshop laten maken? De kosten hiervoor kunnen laag blijven door gebruik te maken van slimme tools.

Logo & huisstijl

Ben je een starter of ben je toe aan een nieuwe smoel? Wij verzorgen een passende en heldere manier van communiceren voor je!

Drukwerk

Offline uitingen richten we op jouw doelgroep binnen jouw huisstijl. Zo zorgen we er samen voor dat je jouw publiek écht bereikt.

Jouw bedrijf zichtbaar maken. Of je nou net begint of dat wij jouw bedrijf een nieuwe smoel mogen geven. Wij gaan graag samen aan de slag! Dit doen we op manieren die bewezen werken, maar dan met een twist. Die twist is gebruiksvriendelijkheid voor zover we kunnen.

Ga naar de inhoud