Ideaal.

Maatwerk webshop laten maken

Één bedrijf voor jouw wensen!

Online jouw producten of diensten aanbieden. Het heeft zo zijn voordelen. Zo heb je met een webshop bijvoorbeeld fors minder overheadkosten dan met een fysieke winkel. In plaats van huur betaal je enkel eenmalig voor jouw “online showroom” & maandelijks de hostingkosten. Vaak scheelt dit fors.

Maar het kan ook een sterke aanvulling zijn voor reeds bestaande fysieke winkels. Zo ben je zichtbaar in de winkelstraat, maar biedt je mensen het gemak van online! Ideaal toch?

Pulsief staat voor:

Brede kennis van on- & offline uitingen. Alles onder 1 dak.

Direct contact met degene die bezig is met jouw project.

Ondertussen vragen? Wij staan graag voor jou klaar.

Wij denken ook na een opdracht mee met jouw doelen.

Kunnen we iets niet zelf? Dan raden we een partner aan.

We zijn er om jou verder te helpen. Zo groeien we samen.

Wat zijn de kosten van een maatwerk webshop?

De kosten van een maatwerk webshop zijn van een aantal zaken afhankelijk. Maar om het overzichtelijk te maken hebben we hiernaast een tabel uiteengezet. In deze tabel vind je terug wat er vanaf het basisbedrag bij inbegrepen zit. De basisprijs bedraagt €1499-. De kosten hiervan kunnen omhoog gaan als je meer wensen hebt. Wil je bijvoorbeeld een ticketsysteem toevoegen aan de shop? Of wil je dat de historie pagina een uniek ontwerp krijgt dat zich onderscheid van de andere informatie pagina’s? Dan zullen de kosten dus oplopen. Het voordeel van deze manier van werken is dat we op basis van jouw wensen heel specifiek een offerte voor je kunnen opstellen. Zo betaal je dus nooit voor onderdelen die jij niet wil!

Wat krijg ik voor dit bedrag?

Je hebt inmiddels de knoop doorgehakt, er gaat een webshop komen. Maar wie moet die gaan bouwen? En wat zijn de mogelijkheden? Een maatwerk webshop wordt volledig voor jou op maat gemaakt waarbij we al jouw wensen meenemen in de realisatie. Maar dit biedt iedere partij aan die webshops bouwt. Wij onderscheiden ons in een aantal onderdelen.

  • Brede kennis van on- & offline uitingen. Alles onder 1 dak.
  • Direct contact met degene die bezig is met jouw project.
  • Ondertussen vragen? Wij staan graag klaar voor jou klaar.
  • Wij denken ook na een opdracht mee met jouw doelen.
  • Gebruiksgemak. Makkelijker kunnen we het niet maken
  • We zijn er om jou verder te helpen. Zo groeien we samen.

Ook zorgen wij er voor dat de webshops die wij bouwen zich houden aan de basisregels die iedere webshop hanteert. Met deze reden gaan we bijvoorbeeld heel bewust niet aan het ontwerp van de ‘Afrekenen’ pagina zitten. Dit maakt het voor bezoekers namelijk alleen maar moeilijker om de actie uit te voeren die zowel zij als jij willen.. namelijk jouw producten afrekenen.

Webshop

Maatwerk webshop

Vanaf €1499,-

Een WordPress webshop maar dan makkelijker


Volledig uniek maatwerk ontwerp


Inclusief een blog / nieuws mogelijkheid;


Maakt gebruik van de bekende WooCommerce flow.


Wordt gevuld met door jou aangeleverde content*


Mogelijkheid tot het eenmalig overhevelen van producten vanuit een huidige WooCommerce shop.


Online ontzorging i.c.m. het Servicepakket

Voor slechts €54,99 p.m.


*Standaard worden er 20 pagina's door Pulsief gevuld met de door jou aangeleverde content. Wil je meer pagina's laten vullen? Geef dit dan aan bij het aanvragen van de offerte.

Jouw nieuwe maatwerk webshop kan binnen vier weken online staan indien teksten, afbeeldingen, producten en huisstijl binnen de eerste week worden aangeleverd.

Een professionele webshop die volledig op maat wordt ontworpen voor jou. Vraag dan nu de offerte aan!

Gebruiksgemak

Wij maken webshops niet alleen makkelijk toegankelijk voor de klanten, maar ook voor de beheerder. Als beheerder zijnde moet het namelijk makkelijk zijn om informatie aan te kunnen passen. Hierbij maken we in de basis gebruik van WordPress in combinatie met WooCommerce. Op zichzelf al prima systemen, maar met onze toevoeging van de grafische schil voor informatiepagina’s maken we dit ook toegankelijker voor jou! Wil je hier meer info over of hier eens een demo van beleven? Neem dan even contact met ons op.

Webshop onderhoud

Het onderhoud van jouw webshop is een belangrijk onderdeel zodra de website eenmaal live staat. Zo dien je ervoor te zorgen dat de shop altijd up-to-date is en is het belangrijk dat je backups van de webshop bijhoudt. Stel er gaat ooit iets mis met een update dan wil je niet je hele webshop kwijt zijn. Wil je je hier geen zorgen over hoeven maken? Dan hebben wij de oplossing voor je! Met ons servicepakket zorgen wij ervoor dat jouw webshop altijd up-to-date en veilig is. Handig om te weten, onze servicepakketten bieden naast veiligheid nog veel meer voordelen! Meer informatie hierover? Lees dan snel verder over onze Servicepakketten.

Maatwerk webshop 11

We bieden je graag meer informatie over het starten van jouw (eerste) webshop! Of wil je meer weten over de mogelijkheden voor jou? Neem dan even contact op. We horen graag van je!

Ga naar de inhoud