Buitenreclame, een must voor elke onderneming.

Buitenreclame wordt al jaren gebruikt en is van oudsher een middel om klanten te bereiken. Vroeger werd er vooral gebruikt gemaakt van belettering op winkelruiten, uithang en- of reclameborden. Tegenwoordig pakken we het wat groter aan zoals billboards langs snelwegen, LED schermen en abri’s bij bushokjes voor openbaar vervoer.


Buitenreclame, een must voor elke onderneming. 11

Soorten buitenreclame

Zoals eerder benoemd zijn er extreem veel soorten buitenreclame te verkrijgen voor jouw onderneming. In dit onderdeel zetten we op een rijtje welke onderdelen wij jou bij kunnen helpen.

Beachvlaggen

Mastvlaggen

Vlaggen op maat

Stoepborden

Spandoeken

Hekwerkbanners

Reclameborden

Plaatmateriaal

Raambestickering

Abri Poster

Vlaggen

Vlaggen zorgen voor extra zichtbaarheid voor jouw bedrijf of evenement. Beachvlaggen zijn zeer geschikt voor winkels in de stad, beurzen en evenementen. Vlaggen wordt vaak gebruikt om het logo van een onderneming te laten zien en aandacht te trekken naar jouw onderneming. Ook is het mogelijk om afbeeldingen te plaatsen op de vlag en een sfeer te creëren passend bij jouw onderneming.

Stoepborden en Abri’s

Stoepborden zijn ideaal om voor jouw winkel of restaurant te plaatsen. Het maak snel duidelijk wat jij te bieden hebt aan de voorbijgangers. Hiermee kun je de aandacht trekken en een duidelijk overzicht geven van wat je verkoopt. Naast stoepborden kun je ook gebruik maken om plaatselijke reclame te maken in de steden, dorpen en via openbaar vervoer. Hier lopen/reizen veel mensen en dus ook vaak mensen uit jouw doelgroep.

Reclameborden, raambestickering en plaatmateriaal.

Deze drie onderdelen worden vaak gebruikt aan/op het pand van de ondernemer. Hiermee kun je duidelijk aangeven welk bedrijf er in het pand zit en waar jouw onderneming zich mee bezig houdt. Het is een duidelijke manier van communiceren waar jouw klanten je kunnen vinden.

Nieuwe buitenreclame

Heb jij nou één van de bovenstaande onderdelen nodig voor jouw onderneming maar heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken of wat er precies op moet komen te staan? Neem dan eens contact met ons op en dan helpen wij jou graag verder met jouw buitenreclame!


Ga naar de inhoud