Drukwerk, zo laat jij een herinnering achter!

Je wilt graag indruk maken en achterlaten bij nieuwe klanten maar hebt geen idee hoe je dat doet? Geen probleem. In dit blogbericht leggen wij je precies uit hoe jij indruk kunt achterlaten door drukwerk in te zetten in jouw bedrijfsstrategie.

Drukwerk is een verzamelwoord voor gedrukt materiaal. Denk hierbij aan visitekaarten, flyers, folders, posters, briefpapier, enveloppen, mappen, brochures, magazines en ga zo nog maar even door. Het komt er dus op neer dat het vooral gaat om producten die jij kunt verzenden of achter kunt laten bij jouw klanten, potentiële klanten en partners.


Drukwerk, zo laat jij een herinnering achter! 11

Potentiële klanten

Om nieuwe klanten in de buurt te vergaren kun je gebruik maken van verschillende soorten drukwerk. Denk hierbij aan visitekaarten, flyers, folders, posters, brochures of magazines. Deze kun je gemakkelijk meesturen met de plaatselijke krant zodat jouw reclame bij de toekomstige klant in de brievenbus beland. Daarnaast kunnen deze vormen van drukwerk goed gebruikt worden om uit te delen bij ondernemers ontmoetingen, open dagen of professionele beurzen.

Maak gebruik van een 10% korting actie op vertoon van de flyer om nieuwe klanten te overtuigen naar jouw onderneming te komen en gebruik te maken van jouw diensten of jouw producten te kopen.

Posters kun je gebruiken voor buitenreclame. Denk hierbij aan abri’s, mupi’s, vaste displays en driehoeksborden die veel gezien worden door mensen die met het openbaar vervoer reizen maar ook mensen die veel fietsen, wandelen of reizen met de auto.

Maakt jouw onderneming gebruik van verkopers om zo veel mogelijk verkoop te genereren? Denk eens aan een mooi pakket van drukwerk zodat jouw verkopers een indruk achter kunnen laten bij potentiële klanten. Maak gebruik van een mooie map gevuld met flyers, brochures, visitekaarten, posters of magazines allemaal omgezet naar jouw huisstijl en logo.

Onze logo's zijn:

Volledig gericht op jouw bedrijf

Schaalbaar (klein en groot)

Liggend en staand te gebruiken

Diapositief te gebruiken (Diapositief houdt in donker/licht)

Te gebruiken voor alle uitingen

Huidige klanten

Maak gebruik van een afsprakenkaart in de vorm van een visitekaart of flyer zodat klanten nooit meer een afspraak vergeten en herinnerd worden aan jouw onderneming. Gebruik bedrukt briefpapier en enveloppen in de huisstijl van jouw onderneming om klanten een vertrouwd gevoel te geven en meteen duidelijk te maken dat de brief van jouw onderneming af komt.

Verkoop je veel producten of diensten die lang hun waarde behouden? Maak gebruik van een brochure of magazine in jouw huisstijl om een mooi overzichtelijk product te bieden waar klanten altijd fysiek in kunnen kijken.

Benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen bij het opzetten van jouw offline bedrijfsstrategie? Neem contact met ons op en dan lopen wij samen met jou door het hele proces en mogen wij in de toekomst wel jouw drukwerk realiseren!

Logo & huisstijl

Ben je een starter of ben je toe aan een nieuwe smoel? Wij verzorgen een passende en heldere manier van communiceren voor je!


Ga naar de inhoud