Gebruiksvriendelijkheid. Voor de beheerder

Maak kennis met de “Pulsief manier om te werken”. Wij houden ons bezig met het ontwikkelen van verschillende media uitingen. In dit bericht willen we het hebben over de ontwikkeling van een website en hoe wij hierin te werk gaan.


Het uitgangspunt hierin is gebruikersvriendelijkheid voor de beheerder van de website (dat ben jij of kun jij worden). We werken met WordPress, een open source content management systeem (CMS). Echter we gebruiken niet de originele manier van het opbouwen van WordPress. We willen het namelijk zo makkelijk mogelijk maken om zelf teksten en afbeeldingen aan te kunnen aanpassen. Denk aan een soort “laag” die wij over de achterkant van jouw website plaatsen. Als je hierin typt en je slaat die versie op, dan kun je ook direct de aangepaste website aan de voorkant zien. Zo ben jij dus volledig in controle over wat er gebeurd met de aanpassingen die jij doorvoert op jouw website.

Gebruiksvriendelijke WordPress websites 11

Daarbij is er zelfs nagedacht over het aanpassen van de mobiele en tablet weergave! Zodat je op ieder formaat zelf kan bepalen wat er geplaatst wordt en hoe dit getoond wordt.

Gebruiksvriendelijke WordPress websites 12

Op deze manier proberen wij vernieuwing te brengen in de manier van werken met WordPress. Het mooie van dit systeem is dat dit zowel voor websites als webshops gebruikt kan worden, thema’s zijn verleden tijd en zijn puur nog nodig omdat WordPress deze nodig heeft. Wij ontwerpen het liefst een volledig op maat gemaakte website voor jou passend bij jouw huisstijl. Buiten dit hebben wij uiteraard ook een aantal eigen ontwerpen gemaakt die gericht zijn op verschillende branches zodat wij voor iedereen een passende oplossing kunnen bieden. Benieuwd naar het ontwerp uit deze blog? Kijk dan eens hier.

Ga naar de inhoud