1000 gratis visitekaartjes bij je nieuwe huisstijl!

Een huisstijl wordt tegenwoordig steeds belangrijker voor iedere onderneming. Het zorgt voor herkenning bij de klant/doelgroep en daarnaast zorgt het ervoor dat jouw onderneming altijd professioneel en strak over komt. Een huisstijl vloeit vaak door in het ontwerp van het drukwerk passend bij jouw onderneming en doelen. Hierbij zijn visitekaartjes toch wel één van de drukwerk onderdelen die elke onderneming nodig heeft.


1000 gratis visitekaartjes bij je nieuwe huisstijl! 11

Maar waarom zijn visitekaartjes zo belangrijk?

Visitekaartjes zijn direct & persoonlijk. Bij het netwerken wordt er gericht op het aangaan van langdurige banden en samenwerkingen. Hierbij is het handig en persoonlijk om een visitekaart passend bij jouw onderneming af te geven met jouw contact informatie. Zo hebben de mensen die je ontmoet iets tastbaars van jou bij zich en maak je een eerste goede indruk.

Visitekaartjes zijn betrouwbaar, universeel en professioneel

Je wilt je gegevens delen via een e-mail maar je telefoon is leeg en kunt het op dit moment niet versturen. Je kunt het niet in je agenda zetten en je kunt zijn/haar contactgegevens nergens opslaan en dus vergeet je om je contactgegevens door te sturen naar de persoon. Visitekaartjes zorgen ervoor dat je altijd de mogelijkheid hebt om je contactgegevens met iemand te delen.

Het maakt niet uit in welk land je komt, in elk land wordt nog steeds gebruik gemaakt van visitekaartjes. Maak gebruik van iconen op je visitekaart en iedereen weet dat het om jouw contactgegevens gaat.

Een opvallend visitekaartje doet veel meer dan alleen je contactgegevens delen. Het deelt de kwaliteit van jouw merk en waar je merk of onderneming voor staat. Met een passende visitekaart laat je zien dat jij trots bent op je onderneming. Daarnaast zijn visitekaartjes makkelijk mee te nemen en ten alle tijden uit de delen.

Deze redenen hebben ervoor gezorgd dat wij hebben besloten om je 1000 GRATIS visitekaartjes mee te geven op het moment dat je bij ons een huisstijl afneemt. Hiermee voorzien wij jou gratis van een mooie netwerkmogelijkheid.

Nieuwe huisstijl

Ben je nog op zoek naar een nieuwe huisstijl en wil jij ook gebruik maken van de 1000 GRATIS visitekaartjes? Neem dan eens contact op! Heb je geen huisstijl nodig maar wel visitekaartjes? Ook geen probleem! Wij helpen je graag.


Ga naar de inhoud