Een online offerte aanvragen en invullen

Je hebt gekeken op de website van Pulsief en bent meteen onder de indruk van onze diensten. Je wilt eigenlijk zo snel mogelijk weten wat het kost en het proces afhandelen. Verder wil je liever ook niet in contact komen met mensen vanwege Covid-19. Daar hebben wij een oplossing voor: een online offerte die jezelf kunt invullen. Op de website van Pulsief kun je jouw eigen offerte aanvragen. Op deze pagina kun je snel en gemakkelijk kiezen waarvoor je een offerte wil aanvragen.


Online offerte aanvragen en invullen 11

Het proces in stappen

Het invullen van een online offerte bij Pulsief is erg gemakkelijk, ik ga je in stappen uitleggen waarom het zo gemakkelijk is en hoe het te werk gaat Laten we een voorbeeld nemen. Ik ben de klant en ik wil graag een nieuw logo hebben, want het logo dat ik nu heb is wat verouderd, maar ik wil het wel zo snel en makkelijk mogelijk geregeld hebben. Dan kun je het snel en gemakkelijk regelen via de online offerte. In de online offerte kun je aangeven welke wensen je hebt voor het nieuwe logo. Voorbeeld : ik wil een P van Pulsief in het logo hebben, groene kleur met geel en de rest laat ik aan jullie over.

Stap 1: Offerte aanvragen

De aanvraag van de offerte is erg gemakkelijk. Wat je eerst moet doen is het invullen van je gegevens, zodat we je kunnen bereiken. Als je dat hebt gedaan kan je aan de slag om in te vullen welke dienst je nodig hebt. Om met jouw wensen aan de slag te kunnen gaan hebben we nog wat meer specifieke vragen voor je die ons helpen bij het creëren van het perfecte eindproduct. Deze informatie is niet verplicht, maar helpt ons wel! Nadat je deze vragen beantwoord hebt kun je ook je eigen specifieke wensen toevoegen. Denk hier aan kleuren, vormen, thema’s, noem het maar op. Als je alles hebt ingevuld wat je wilt invullen, kan je de offerte aanvragen!

Bij de offerte vindt je natuurlijk ook de prijsindicaties.

Ontwikkelde logo's

Een overzicht van logo's die wij in het verleden hebben mogen ontwikkelen voor onze klanten.

Stap 2: Bevestiging

Je krijgt een mail van ons met de bevestiging van de offerte aanvraag, wij gaan deze intern doornemen en nemen binnen 24 uur contact met je op! (het liefst telefonisch zodat we ook direct kennis kunnen maken).

Stap 3: Intake gesprek.

We gaan samen de offerte aanvraag doornemen en gaan in bespreking wat de mogelijkheden en wensen zijn. Deze kunnen we natuurlijk grotendeels vanuit de offerte aanvraag inzien, maar wellicht ben je nog iets vergeten of hebben wij zelfs een betere oplossing voor je! Als we dat hebben gedaan komen we samen tot de definitieve offerte die wij je toezenden. Deze kun je zelf online tekenen, ideaal dus!

Stap 4: Akkoord

Zodra je akkoord bent gegaan met de offerte en de offerte ondertekend is, dan gaan we aan de slag met jouw wensen. Zodra we ons eerste concept gebouwd hebben laten we die aan jou zien. Van die concepten laten we jou de keuze maken wat je mooi vindt of wat je wat minder vindt. Wat jij van de concepten vindt verwerken we in het uiteindelijke eindproduct. Soms sluiten wij jouw ideeën uit, omdat iets wat jij als persoon mooi of handig vindt, bijvoorbeeld als totaal onhandig kan worden ervaren door jouw doelgroep. Wij begeleiden jou hierbij en denken na over een vergelijkbare oplossing. Wil jij nou ook dat jouw bezoekers makkelijk & online een offerte kunnen aanvragen Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Website & webshop

Wil jij nou ook dat jouw bezoekers makkelijk & online een offerte kunnen aanvragen via jouw website? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.


Ga naar de inhoud