Reservering tool,

Een oplossing voor jouw agenda

De tool is direct beschikbaar!

Door de nieuwe Covid-19 maatregelen is het steeds moeilijker om afspraken te maken en in te plannen met je klanten. Wij van Pulsief willen bij deze dan ook de reservering tool introduceren. Hiermee kunnen jouw klanten bij jou reserveren en kun jij ook zelf je planning bijhouden. Hiermee zorg jij ervoor dat jouw klanten altijd langs kunnen blijven komen en iedereen zich aan de maatregelen kan houden. Wij snappen dat het nu een lastige tijd is om te ondernemen en investeringen te maken.


Reservering tool, een oplossing voor jouw agenda. 11

Wat kun je met deze tool?

  • Klanten kunnen bij jou makkelijk een dienst reserveren of een afspraak maken;
  • Deze dienst kan per medewerker worden aangeboden;
  • Deze diensten kunnen in tijdsloten worden aangeboden;
  • Deze diensten kunnen tegen betaling worden aangeboden;
  • Je kan jouw Zoom account koppelen aan het systeem waardoor klanten direct een mail met daarin de zoom link krijgen;
  • Klanten kunnen na het maken van de afspraak makkelijk en snel de afspraak in hun agenda plaatsen;
  • Inclusief een handig overzicht van met o.a. verdiensten, bezettingsgraad per medewerker & bezettingsgraad per diensten. Perfect voor overzicht dus!


Het implementeren en gebruiken van deze reserveringssysteem kost je eenmalig €349,- Excl. btw voor het eerste jaar. Mocht je het reserveringssysteem willen blijven gebruiken na een jaar dan is dat geen enkel probleem. Na het eerste jaar hosten en onderhouden wij het systeem voor slechts €99,- Excl. btw per jaar.

Praktijkvoorbeelden

Voorbeeld 1

Als kapper heb je 4 mensen in dienst, je werkt met knip afspraken in tijdsloten van 40 minuten. Met kleuren ben je logischerwijs langer bezig en hiervoor heb je 60 minuten nodig. De 4 medewerkers kunnen allemaal individueel ingepland worden. Klanten kunnen zelf kiezen bij welke medewerker en om welke tijd zij een afspraak inplannen. Indien kapper 1 om 10:00 uur ‘geboekt’ is voor een kleur afspraak van 60 minuten, zal deze kapper op het knippen (40 minuten) tijdens dit uur niet langer zichtbaar zijn binnen de planningstool.

Voorbeeld 2

Als therapeut centrum heb je meerdere therapeuten in dienst, klanten kunnen bij gebruik van deze tool kiezen welke therapeut ze graag willen spreken, wanneer ze het gesprek willen hebben en de tijdsduur van het gesprek. Heb je bijvoorbeeld een half uur nodig bij de therapeut waarmee je graag wilt praten, kun je dat aangeven. Bij deze methode is hetzelfde principe dan bij de andere qua tijdsloten.

Voorbeeld 2

Als sportschool wil je graag dat jouw klanten nog steeds mee kunnen doen met de groepslessen die jouw sportschool aanbiedt. Helaas mogen we op dit moment niet met meer dan 4 personen samen sporten. Door het reserveringssysteem te gebruiken kunnen klanten zelf inplannen wanneer ze bij jou langs komen en weet je zeker dat je niet meer dan 4 mensen tegelijk in de groepsles hebt. Ze kunnen kiezen welke groepsles en op welke tijd ze de groepsles willen volgen. Jij als ondernemer kunt zelf de mogelijkheden in de reserveringstool aangeven.

Met de kers op de taart zullen wij dit systeem helemaal inrichten in jouw huisstijl, zodat het goed past bij de rest van jouw website! Heb je interesse in de tool en wil je en wil je graag weten/zien hoe het werkt? Neem dan eens een kijkje op het reserveringssysteem. Heb je hier vragen over of wil je eens sparren over een implementatie voor jouw onderneming? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee!

Ga naar de inhoud