De voordelen van een vrijdagmiddagborrel

Een vrijdagmiddagborrel (hierna te noemen: vrijmibo) is voor veel mensen de perfecte manier om de werkweek af te sluiten. Een borrel op het werk op de vrijdagmiddag is een gezellige manier om gezamenlijk na een week hard werken de werkweek af te sluiten. Op deze manier kun je gezellig bijkletsen met je collega’s zonder te veel over werk gerelateerde onderwerpen te praten. Dit zorgt voor een gezonde werksfeer en natuurlijk leer je op deze manier je collega’s ook een stuk beter kennen. Heb je het gevoel dat je niet al je collega’s even goed kent? Dan is de vrijmibo een uitstekende gelegenheid om ook andere collega’s beter te leren kennen.


De voordelen van een vrijdagmiddagborrel 11

Positieve effecten van een vrijmibo

Bij een vrijdagmiddagborrel geef je niet alleen je collega’s een uurtje cadeau, ze mogen ook op de kosten van hun baas een borreltje drinken dit zullen ze erg waarderen! De vrijdagmiddagborrel is natuurlijk ook een uitstekende en een eenvoudige manier voor teambuilding. In plaats van het organiseren van een teamuitje of een personeelsfeest, is een koelkast met wat borrels een perfecte manier om aan de teambuilding te werken. Verder is het ook goed om met elkaar te ontspannen en te relaxen. Op deze manieren kan iedereen rustig beginnen aan hun weekend en kunnen ze na het weekend er weer volop tegenaan! 

Vrijmibo tijdens corona

Vanwege de corona crisis was het voor veel werknemers en werkgevers langere tijd lastig om werk efficiënt te voldoen. Wat van iedereen verwacht wordt, is de afstand die gehouden moet worden tussen collega’s. Dit maakt het houden van een vrijdagmiddagborrel dan ook iets minder gemakkelijk te organiseren. Veel ruimtes zijn niet geschikt om met een groep mensen op anderhalve meter afstand van elkaar een borrel te houden. Daarnaast is het ook niet verstandig om met meerdere mensen in een kleine ruimte te zijn. Je wilt natuurlijk zelf niet ziek worden of andere mensen besmetten. Juist in deze tijd van afstand is het ook erg belangrijk om contact te houden met collega’s. Het kan namelijk erg eenzaam worden wanneer iedereen thuis zit te werken. Ondanks dat er fysiek afstand gehouden moet worden is de rol van digitaal contact enorm gegroeid. Een digitale vrijmibo is een goede oplossing om toch sociale contacten te kunnen blijven onderhouden met collega’s. Door met alle collega’s gezamenlijk in een groep te videobellen, kan het nog steeds erg gezellig worden.

Pulsief staat voor:

Brede kennis van on- & offline uitingen. Alles onder 1 dak.

Direct contact met degene die bezig is met jouw project.

Ondertussen vragen? Wij staan graag voor jou klaar.

Wij denken ook na een opdracht mee met jouw doelen.

Kunnen we iets niet zelf? Dan raden we een partner aan.

We zijn er om jou verder te helpen. Zo groeien we samen.

Vrijmibo bij Pulsief

Het is weer vrijdagmiddag 16:00. Wat wil zeggen: weekend! Tijd voor dé vrijdagmiddagborrel. We evalueren afgelopen week, kijken naar de doelen en taken van volgende week en praten graag verder over niet-werkgerelateerde dingen. Zo sluiten wij onze werkweek goed af en kunnen we na het weekend weer volop aan de slag. Bij onze Vrijmibo zit niet per se een vaste duur, wij houden het meestal bij 2 borrels.


Helaas werken wij ook sinds de maatregelen van 14 december ook weer thuis. Dit houdt in dat wij ook geen fysieke vrijmibo kunnen organiseren. Hier hebben we natuurlijk wel een oplossing voor! We houden onze vrijmibo digitaal dit doen we vanuit huis via Facetime op onze mobiel. Zo kunnen we nog steeds gezellig samen een borreltje doen op de vrijdagmiddag om 16:00!


Mocht je op de vrijdagmiddag na 16:00 contact met ons op willen nemen is dat natuurlijk gewoon mogelijk! Wij zijn gewoon bereikbaar via mail en telefoon.

Nieuwe kansen aangrijpen!

Denk jij dat wij jouw onderneming kunnen helpen bij vindbaarheid, reclame doeleinden en nieuwe kansen in 2022? Neem dan eens contact op en dan helpen wij jouw kansen te grijpen!


Ga naar de inhoud