Erkend stagebedrijf.

Kom stage lopen bij Pulsief.

Wij zijn sinds deze week officieel erkend als stagebedrijf. Na een duidelijk gesprek over wat er van ons verwacht wordt en wat wij van onze stagiairs verwachten is er besloten dat wij een erkenning krijgen als stagebedrijf.


Wij zijn een erkend stagebedrijf 11

Als jonge mensen hebben wij de stage tijd ook mogen doorlopen en weten wij maar al te goed wat er belangrijk is tijdens deze periode in het leven van een student(e). 


Voor onze stagiairs zal in de toekomst gelden dat zij hun eigen stage vorm gaan geven aan de hand van de eigen ambitie(s). Voorbeeld: Wil jij als stagiair meer leren over het leven als een ondernemer? Ga eens mee naar de vele netwerkevents die wij bijwonen. Of wil je dit juist absoluut niet en wil jij je verdiepen in het onderwerp waarin jij werkzaam wil zijn? Dan gaan wij jou hierin van een opdracht voorzien. Daarnaast zul je ook gewoon meedraaien en kennismaken met het team van Pulsief.

Het mooie aan het aanbieden van stageplekken vinden wij dat wij op deze manier niet alleen bijdragen aan de maatschappelijke factor, maar ook zeker in het bijdragen in de doorstroom van professionals in onze eigen branche!

Ga naar de inhoud