Flyer laten ontwerpen en drukken

Één bedrijf voor jouw wensen!

In het digitale tijdperk is een flyer nog altijd een veelgebruikt communicatiemiddel. Wil je aandacht vestigen op een kortingsactie, een evenement promoten of een nieuw product onder de aandacht brengen? De flyer is een ideale manier om de boodschap onder de aandacht te brengen. Pulsief heeft een brede kennis in het opmaken en drukken van flyers en zorgt altijd voor een passend ontwerp aansluitend bij jouw onderneming.

Flyer laten ontwerpen

Heb je een product, actie of ander communicatie doel en denk je dat een flyer het juiste communicatiemiddel is om dit bij de klant te krijgen, maar heb je geen idee hoe je een flyer ontwerpt of wil je het überhaupt niet zelf ontwerpen? Geen enkel probleem. Pulsief gaat graag voor jou aan de slag om een unieke flyer te ontwerpen met daarin de informatie die jij graag met jouw klanten of doelgroep wilt delen. Zo ontwerpen wij een flyer passend bij jouw onderneming in gebruik met de aanwezige huisstijl.

Hoe verdeel je flyers

Flyers zijn op meerdere manieren onder de doelgroep te brengen. Veel gebruikte manieren zijn hieronder te vinden.

Huis-aan-huis verspreiding: Hierbij wordt er voor het verspreiden van de flyer een bepaald postcodegebied gekozen. Hierdoor voorkomt u strooiverlies en blijft de doelgroep beperkt tot de gekozen locatie.

Flyer handout: De flyer wordt in een bepaald doelgebied door een flyeraar direct aan de doelgroep uitgegeven.

Neerleggen van flyers: Op deze manier wordt de flyer op bepaalde locaties neergelegd waarbij jij als eigenaar zelf bepaald welke locaties dit zijn, hierdoor bepaal jij de doelgroep. Hierbij kun je denken aan clubs, kroegen, bij de bakker of bij een een supermarkt.

Mailings: Flyers kunnen meegestuurd met direct mail. Hiermee kun je kosten drukken voor het verspreiden van de flyers en heb je altijd in de hand wie de flyer te zien krijgt.

Flyer laten drukken

Pulsief maakt veel gebruik van haar vaste drukkers waardoor wij hoge kwaliteit garanderen. Het drukken van flyers kunnen wij in grote en kleine oplage regelen en ook in verschillende soorten materiaal

Flyer laten ontwerpen en drukken 11

Flyer laten ontwerpen

Wil jij graag een actie delen met jouw doelgroep? Ben je op zoek naar een partner die voor jou al het drukwerk uit handen kan nemen? Neem dan eens contact met ons op en misschien zijn wij wel de geschikte partner voor jou!

Ga naar de inhoud