Folder laten ontwerpen en drukken

Één bedrijf voor jouw wensen!

Als je het goed aanpakt met het drukken van flyers sla je twee vliegen in één klap. Zo zorg je ervoor dat jouw product of dienst op een eenvoudige manier onder de aandacht komt bij de doelgroep. Daarnaast kun je er een hoop reclamekosten mee besparen. Bij Pulsief zijn wij gespecialiseerd in het opmaken en ontwerpen van drukwerk en dus ook folders. Er wordt rekening gehouden met de doelgroep die jij wilt bereiken en kijken we naar de huisstijl van jouw onderneming. Deze informatie nemen we mee in het ontwerp van de Folder.

Nieuwe huisstijl

Ben je nog op zoek naar een huisstijl? Geen probleem. Ook in een huisstijl kan Pulsief jouw voorzien. Meer informatie over het laten vormgeven van een nieuwe huisstijl bij Pulsief.

Verschillende soorten folders

Ben je al overtuigd dat je een folder nodig hebt om jouw doelgroep te bereiken maar heb je geen idee wat voor folder je nou eigenlijk wilt? Geen enkel probleem! Bij Pulsief kijken we samen met jou naar de beste oplossing passend bij jouw probleem. Zo kun je gebruik maken van verschillende formaten folders: A3, A4, A5, A6, A7, Din large etc. Daarnaast is er ook nog een grote hoeveelheid keuze in de vouwwijze: 1 slag gevouwen, 2 slagen wikkelvouw, 2 slagen zigzag gevouwen, luikvouw, 3 slagen wikkel vouwen. 4 slagen zigzag vouw etc. Maar maak je niet druk, wij helpen jou door deze keuzes samen met jou te maken zonder dat jij daar nachten van wakker ligt.

Professionele folder laten maken 11

Pulsief staat voor:

Brede kennis van on- & offline uitingen. Alles onder 1 dak.

Direct contact met degene die bezig is met jouw project.

Ondertussen vragen? Wij staan graag voor jou klaar.

Wij denken ook na een opdracht mee met jouw doelen.

Kunnen we iets niet zelf? Dan raden we een partner aan.

We zijn er om jou verder te helpen. Zo groeien we samen.

Folder laten ontwerpen

Oké top, je bent zover dat je een folder wilt hebben maar wat moet er nou precies in staan? Hier helpen wij bij. De opmaak en invulling van kleuren, foto’s en vormen wordt door ons verzorgt, het enige wat we van je nodig hebben zijn de geschreven teksten en de foto’s die in de folder moeten staan. De rest regelen wij voor je!

Folder laten drukken

Vanwege onze ervaring in het opmaken van drukwerk hebben wij ook een aantal vaste partners in de drukwereld. Hierdoor kunnen wij ook de verantwoording voor het drukken van de folder uit jouw handen nemen. Een passende folder die jouw product of dienst aanbiedt is een must voor elke onderneming. Deze kun je gemakkelijk een potentiële klanten meegeven zodat zij altijd een tastbare herinnering hebben aan jouw onderneming.

Meer informatie?

Heb jij nieuwe folders nodig en wil je hier zelf niet meerdere dagen mee bezig zijn? Neem dan eens contact met ons op en dan gaan wij aan de slag met jouw toekomstige folder

Ga naar de inhoud