Alles over.

Website onderhoud & veiligheid

Één bedrijf voor jouw wensen!

Veel mensen geven aan het volgende idee te herkennen: “Ik heb eigenlijk geen idee wat mijn hostingpartij voor mij doet met het geld dat ik iedere maand aan hen betaal”. Helaas horen we dit vandaag de dag nog steeds bij een groot deel van de nieuwe klanten die bij ons aanklopt. Daar hebben we iets op gevonden. Namelijk ons Servicepakket met iedere maand een overzicht met daarin precies beschreven wat we de afgelopen maand voor je hebben gedaan!

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het onderhoud en de veiligheid van jouw website.

Websites
Webshops

Service & SEO Informatiepakket

€47,99 p.m.

Wekelijkse beveiligingschecks


Wekelijkse prestatie index


Dagelijkse veiligheids- & site updates


Onbeperkte bandbreedte


Domeinnaam (.nl / .com)


Ondersteuning


Premium snelheidsoptimalisatie


Dagelijkse backups (90 dagen terug)


WordPress Hosting 2GB


Uptime monitor


Link monitor


SEO zoekwoorden informatie


Premium SEO module


Analytische gegevens


Maandelijkse service samenvatting

Service & SEO Informatiepakket

€54,99 p.m.

Wekelijkse beveiligingschecks


Wekelijkse prestatie index


Dagelijkse veiligheids- & site updates


Onbeperkte bandbreedte


Domeinnaam (.nl / .com)


Ondersteuning


Premium snelheidsoptimalisatie


Dagelijkse backups (90 dagen terug)


WordPress Hosting 5GB


Uptime monitor


Link monitor


Woocommerce rapport


SEO zoekwoorden informatie


Premium SEO module


Analytische gegevens


Maandelijkse service samenvatting

Wij nemen jouw online ‘zorgen’ graag uit handen

Jouw nieuwe website is in de lucht, gefeliciteerd! Jouw klanten weten jouw website na trotse promotie goed te vinden en je hebt iedere maand een flink aantal bezoekers op de site! Goed, doel geslaagd! Je hebt hier tijd en geld in geïnvesteerd. Je wil natuurlijk dat deze investering goed beschermd is en mensen nooit gekke dingen op jouw website zien. Hier komt het belang van goed onderhoud om de hoek, websites hebben namelijk updates nodig. Wij werken op basis van WordPress en dat betekent dat de ‘core’, plugins of thema’s met regelmaat geüpdatet worden. Het is van belang dat dit goed gebeurt en je ook een goed backup beleid hanteert. Stel er gaat iets mis met een update, dan kan altijd de backup nog terug gezet worden. 

Maar het is meer dan puur veiligheid, het is het gevoel van ‘geen zorgen, het wordt geregeld’. Heb je een afbeelding of nieuwe tekst die je op de website terug wil zien? Stuur ons even een mailtje met de afbeelding, tekst of video en wij zorgen ervoor dat deze op de website komt te staan!

Hulp bij mijn website

Vind je het prettig om gewoon iemand te kunnen bellen wanneer je iets op de website wil toevoegen? Of kom je er ondanks dat onze websites uitermate gebruiksvriendelijk zijn toch even niet uit? Met onze Servicepakketten kun je ons gewoon even bellen om ons om hulp te vragen, we helpen je graag verder!

Waarom is dit zo belangrijk?

Het updaten van jouw WordPress website is belangrijk omdat je op deze manier niet alleen jouw investering beschermt, maar ook jouw bezoekers. Doe je dit nie, dan is de kans aanwezig dat kwaadwillenden een lek vinden in de site en deze benutten. Dit gebeurt overigens vaak volledig willekeurig. Het is namelijk tegenwoordig niet meer zo dat één iemand specifiek met jouw website bezig gaat. Tegenwoordig worden hier gewoon stukjes code voor geschreven die vervolgens het internet afstruinen om lekken in websites te vinden.

Eenmaal een lek gevonden wordt jouw site geïnfecteerd. Dit hoeft niet te betekenen dat deze infectie direct iets doet, deze kan bijvoorbeeld pas na een maand actief worden. Hackers schrijven deze code bewust zo om ervoor te zorgen dat je geen backups hebt van vóór de infectie. Wij zorgen dus voor een goed updatebeleid! Terug tot 90 dagen is wat wij hierin aanbieden. Updaten en een goed backup beleid zorgen dus samen voor een sterk verbeterde veiligheid van jouw website!

Servicepakketten 11

Wij zijn proactief

Wij dragen er zorg voor dat wij onze service continu verbeteren! Via onze nieuwsbrief (die we alleen aan klanten versturen) brengen we updates uit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een slimmere manier om websites te tonen! Brengt Google bijvoorbeeld een update uit waarmee websites een voordeel hebben door afbeeldingen op een ‘slimmere manier’ aan te leveren? Dan zoeken wij uit wat die slimmere manier is en zorgen wij ervoor dat jouw website de afbeeldingen op die manier bij de bezoeker toont.

(disclaimer) Helaas kunnen we niet alles oneindig in de huidige website structuur regelen en kan het zijn dat een toekomstige grote update in de online wereld ervoor zorgt dat de website vanaf de grond af aan vernieuwd moet worden. (we weten nu natuurlijk nog niet wat dat zou kunnen zijn).

Meestal zijn kleinere updates en eisen vanuit Google echter geen probleem. Door dit uit handen te geven voorkom je dat je gaat achterlopen. Je hoeft hier dus ook zelf geen tijd in te steken om uit te zoeken hoe je dit überhaupt doet. Wij gebruiken onze kennis dus ook op de lange termijn om jou te helpen, zo komen we samen verder!

Download een voorbeeld van ons maandoverzicht hier!

Servicepakketten 12
Servicepakketten 13

Jouw bedrijf zichtbaar maken. Of je nou net begint of dat wij jouw bedrijf een nieuwe smoel mogen geven. Wij gaan graag samen aan de slag! Dit doen we op manieren die bewezen werken, maar dan met een twist. Die twist is gebruiksvriendelijkheid voor zover we kunnen.

Ga naar de inhoud