Klantvraag
Voorstel
Oplossing
Reactie klant

Een website voor:

J2M Reclame Services

Online een nieuwe uitstraling. Dat is de wens van de klant. Een moderne en ruim opgezette website die echt uitstraalt wat wij doen.

Wij willen online graag een nieuwe "smoel"

Online een nieuwe uitstraling. Dat is de wens van de klant. Een moderne en ruim opgezette website die echt uitstraalt wat wij doen.

J2M Reclameservices 13
J2M Reclameservices 14

Een website als online visitekaart en lokale promotie.

Onze Pulsief websites bevielen allemaal al tijdens het eerste gesprek met de klant, maar uiteindelijk is er toch gekozen voor een maatwerk website. Op die manier hebben wij meer bewegingsruimte om een website volledig op maat te kunnen realiseren en te voldoen aan specifieke wensen.

Een maatwerk website!

Ons voorstel was direct akkoord en wij zijn aan de slag gegaan met de bouw. Binnen 1 week hebben wij al een ontwerp bij de klant mogen voorschotelen. Binnen nog eens 1 week na akkoord op het ontwerp hebben wij de website gevuld opgeleverd. Direct na het definitieve akkoord vanuit de klant is de nieuwe website live geplaatst.

Zo snel kan het gaan!

J2M Reclameservices 15
J2M Reclameservices 16

De snelheid is een reden waarom wij terugkomen.

Het uit handen nemen van het vullen van de website met teksten en foto's die wij reeds op de oude website hadden staan is een enorme tijdwinst voor ons geweest! Die tijd hebben wij nu aan onze klanten kunnen besteden. Dat en de snelheid hebben het voor ons ook financieel zeer interessant gemaakt om een nieuwe website te laten realiseren door Pulsief.

Jouw bedrijf zichtbaar maken. Of je nou net begint of dat wij jouw bedrijf een nieuwe smoel mogen geven. Wij gaan zowel off- als online voor jou aan de slag! Dit doen we op manieren die bewezen werken, maar dan met een twist. Die twist is gebruiksvriendelijkheid voor zover we kunnen.

Ga naar de inhoud