Een maatwerk website

Mooi & Zeker

Schoonheidssalon Mooi & Zeker in Amersfoort levert haar klanten een volledig zen gevoel op. Wij hebben dit gevoel vertaald naar de nieuwe website!

Door een slechte ervaring met de vorige webbouwer was het een belangrijke eis dat de website makkelijk door hen zelf aan te passen moet zijn. Verder moet de website het eigendom blijven van de klant. Dat is vanzelfsprekend bij ons. Dit in combinatie met onze open manier van communiceren d.m.v. het Servicepakket heeft het eerste vertrouwen terug weten te winnen!

Mooi & Zeker 11
Mooi & Zeker 12

"De huidige webbouwer heeft alles dichtgetimmerd, ik kan niet (makkelijk) zelf iets toevoegen"

Gebundelde krachten leveren ijzersterke websites op!

Helaas ontvangen wij meer klanten die een vervelende ervaring hebben gehad bij een eerdere websitebouwer. Vaak weten wij dit vertrouwen terug te winnen en sterke samenwerkingen te smeden!

Bekijk hier trouwens wat klanten over ons zeggen (worden wij blij van)

In samenwerking met een team van Internet Marketeers zijn wij aan de slag gegaan met het ontwerpen, ontwikkelen en technisch optimaliseren van de nieuwe website voor Mooi & Zeker.

Wij werken regelmatig samen met Internet Marketeers en zorgen met deze gebundelde krachten voor ijzersterke websites die goed gevonden worden. Een website die nu goed wordt gevonden biedt niet de garantie dat dit over 2 jaar nog steeds zo is. Gelukkig realiseren meer en meer mensen dit zich. Deze realisatie levert namelijk mogelijke top posities op in Google.

Door een website technisch opnieuw op te bouwen en te voorzien van een nieuwe gebruikerservaring en layout kun je bijvoorbeeld wél de huidige teksten en afbeeldingen behouden. Waardoor het vaak een kwestie van een aantal weken is voordat jouw nieuwe geoptimaliseerde website helemaal klaar staat om nieuwe bezoekers te overtuigen!

Mooi & Zeker 13
Mooi & Zeker 14

De klant is ontzettend blij met de uitstraling van de nieuwe website. Uiteraard zorgt een goede combinatie van Pulsief en Marketeers voor de beste resultaten op de lange termijn. We zijn dan ook blij te kunnen melden dat de website binnen één week na livegang al een flink aantal posities is gestegen in Google door enkel de huidige website aan te pakken!

Mooi & Zeker 16
Mooi & Zeker 17

Jouw bedrijf zichtbaar maken. Of je nou net begint of dat wij jouw bedrijf een nieuwe smoel mogen geven. Wij gaan graag samen aan de slag! Dit doen we op manieren die bewezen werken, maar dan met een twist. Die twist is gebruiksvriendelijkheid voor zover we kunnen.

Ga naar de inhoud