Een maatwerk website

Mygpstracker.nl

My GPS Tracker. Dé partner in het verbinden van vervoer, transportmiddelen, mobiliteit en meer! Wij hebben de nieuwe website mogen bouwen met daarin een klein vleugje van een webshop.

De vorige website was sterk verouderd en had behalve een nieuwe smoel ook direct een forse upgrade nodig in de techniek achter de website. Verder biedt My GPS Tracker haar klanten de mogelijkheid om een abonnement af te nemen. De website controleert of het mailadres reeds bekend is en verlengd het gekozen abonnement vervolgens automatisch na betaling.

MyGPSTracker 11
MyGPSTracker 12

"Wij willen graag een nieuwe professionele website die ook goed gevonden kan worden!"

Samenwerkingen met de klant en een marketing team leveren ijzersterke en converterende websites op!

Een website vernieuwen van een 'nieuwe smoel' is iets waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Het maken van een koppeling vanuit WooCommerce met een bestaand platform was dan ook een leuke uitdaging die bij dit project er bij kwam.

Wist je trouwens dat onze klanten blij met ons zijn? (worden wij blij van)

In samenwerking met een team van Internet Marketeers zijn wij aan de slag gegaan met het ontwerpen, ontwikkelen en technisch optimaliseren van de nieuwe webshop voor mygpstracker.nl.

Wij werken regelmatig samen met Internet Marketeers en zorgen met deze gebundelde krachten voor ijzersterke websites die niet alleen sterk zijn in design, maar ook goed gevonden worden. Websites die nu goed wordt gevonden biedt niet de garantie dat dit over 2 jaar nog steeds zo is. Gelukkig realiseren meer en meer mensen dit zich. Deze realisatie levert namelijk de mogelijkheid om actief bezig te blijven met goede zoekresultaten.

Door een website technisch opnieuw op te bouwen en te voorzien van een nieuwe gebruikerservaring en layout biedt je jezelf bijvoorbeeld de mogelijkheid om de huidige teksten en afbeeldingen te vernieuwen. Waardoor het vaak een kwestie van een aantal weken is voordat jouw nieuwe geoptimaliseerde webshop helemaal klaar staat om nieuwe bezoekers te overtuigen!

MyGPSTracker 13
MyGPSTracker 14

De klant is ontzettend blij met de uitstraling van de nieuwe website.

Uiteraard zorgt een goede combinatie van Pulsief en Marketeers voor de beste resultaten op de lange termijn. Ben jij ook benieuwd naar het resultaat? Wacht dan niet langer en neem een kijkje op de nieuwe website van mygpstracker.nl!

MyGPSTracker 16
MyGPSTracker 17
Ga naar de inhoud