Webshop in Dinxperlo

laten maken

Één bedrijf voor jouw wensen!

Wil je een webshop in Dinxperlo laten maken? Maak dan kennis met Pulsief als webshopbouwer. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van een online webwinkel. Dit doen wij uiteraard in samenwerking met jou zodat je precies krijgt wat bij jouw producten aansluit.

Als je een webshop zelf bouwt, kun je het overzicht snel kwijtraken. Wij helpen jou om te focussen op wat belangrijk is. Tevens ondersteunen wij je met de benodigdheden voor een goede webshop. Hierbij kun je denken aan het koppelen van jouw Payment Service Provider aan de webshop.

Pulsief staat voor:

Korte lijnen: altijd direct contact met degene die met jouw uiting bezig is;

Gebruiksvriendelijke websites voor zowel de beheerder als de bezoeker;

Alle off- en online kennis voor jouw uitingen onder één dak;

Wij zijn er om jou verder te helpen. Zo groeien we samen;

Wij blijven ook na de opdracht met jouw doelen meedenken.

Neem direct contact met ons op als je een webshop in Dinxperlo wilt realiseren. Wij denken graag met je mee. Je kunt bij ons terecht voor een framework webshop of een maatwerk WordPress webshop. Neem contact op!

Pulsief webshop of maatwerk webshop

Bij ons kun je kiezen uit een framework of maatwerk webshop. Een framework webshop is een standaard ontwerp. Dit ontwerp hebben wij gemaakt op basis van de behoeften van de gemiddelde online klant. Het ontwerp wordt uiteraard aangepast met jouw logo en kleuren.

Een maatwerk webshop is compleet voor jou op maat gemaakt. Deze past compleet bij jouw wensen. Jouw huisstijl wordt er volledig in verwerkt zodat het echt compleet jouw webshop wordt. Je bekijkt de verschillende soorten webshops hieronder:

Webshop in Dinxperlo laten maken 11

Webshop

Pulsief webshop

Vanaf €999,-

Een WordPress webshop maar dan makkelijker


Aangepast met jouw logo en huisstijl


Perfect als voordelige webshop


Maakt gebruik van de bekende WooCommerce flow.


Wordt gevuld met door jou aangeleverde content*


Online ontzorging i.c.m. het Servicepakket

Voor slechts €47,99 p.m.


*Standaard worden er 10 pagina's door Pulsief gevuld met de door jou aangeleverde content. Wil je meer pagina's laten vullen? Geef dit dan aan bij het aanvragen van de offerte.

Jouw nieuwe Pulsief webshop kan binnen twee weken online staan indien teksten, afbeeldingen, producten en huisstijl binnen de eerste week worden aangeleverd.

Wil jij ook een webshop waardoor jouw bedrijf online weer helemaal up-to-date is? Vraag dan nu de offerte aan!

Webshop

Maatwerk webshop

Vanaf €1499,-

Een WordPress webshop maar dan makkelijker


Volledig uniek maatwerk ontwerp


Inclusief een blog / nieuws mogelijkheid;


Maakt gebruik van de bekende WooCommerce flow.


Wordt gevuld met door jou aangeleverde content*


Mogelijkheid tot het eenmalig overhevelen van producten vanuit een huidige WooCommerce shop.


Online ontzorging i.c.m. het Servicepakket

Voor slechts €54,99 p.m.


*Standaard worden er 20 pagina's door Pulsief gevuld met de door jou aangeleverde content. Wil je meer pagina's laten vullen? Geef dit dan aan bij het aanvragen van de offerte.

Jouw nieuwe maatwerk webshop kan binnen vier weken online staan indien teksten, afbeeldingen, producten en huisstijl binnen de eerste week worden aangeleverd.

Een professionele webshop die volledig op maat wordt ontworpen voor jou. Vraag dan nu de offerte aan!

Website of webshop?

Er zit een verschil tussen een website en een webshop. Het vereist ook een iets andere aanpak. Een webshop is uitgebreider dan een website maar kan ook gewone informatiepagina’s bevatten. Bij een framework webshop vullen we standaard 10 pagina’s aan content voor je. Bij een maatwerk webshop zijn dit 20 pagina’s.

Webshop in Dinxperlo laten maken 12

Neem direct contact met ons op als je een webshop wilt laten maken. Wij denken graag met jou mee over welke webshop het beste bij jou past. Je kunt contact met ons opnemen middels ons contactformulier of hieronder direct online een offerte aanvragen. Wij bellen jou dan binnen 24 uur terug. Wil je sneller contact? Bel dan naar +316 2141 8198.

Ga naar de inhoud