Professionele webshop

laten maken in de Achterhoek?

Één bedrijf voor jouw wensen!

Wil jij een webshop laten maken in de Achterhoek? Dan nodigt Pulsief jou uit voor een kop koffie om jouw wensen door te spreken. Er zijn diverse redenen waarom je een webshop zou willen openen. Wil je een nieuw product online verkopen of wil je jouw fysieke winkel online uitbreiden? Dat kan allemaal met een webshop. Het is begrijpelijk dat jij zelf niet weet hoe je een webshop moet opzetten. Wij weten dat als de beste en willen graag met jou samenwerken.

Webshop laten maken in de Achterhoek bij Pulsief.

Korte lijnen: altijd direct contact met degene die met jouw uiting bezig is;

Gebruiksvriendelijke websites voor zowel de beheerder als de bezoeker;

Alle off- en online kennis voor jouw uitingen onder één dak;

Wij zijn er om jou verder te helpen. Zo groeien we samen;

Wij blijven ook na de opdracht met jouw doelen meedenken.

Wil jij ook van bovenstaande voordelen genieten? Neem dan direct contact met ons op! Dit kun je doen via het contactformulier op onze website of door te bellen naar +316 2141 8198.

Goede WordPress webshop bouwen

Wij kunnen jou helpen met het bouwen van een goede WordPress webshop. Het is belangrijk om te focussen op wat belangrijk is. In dit geval is dat het in de markt zetten van jouw product(en). Wij weten als geen ander dat je het overzicht hierin snel kwijt kunt raken. Wij nemen het bouwen van de webshop jou graag uit handen.

Je kunt bij ons tevens terecht voor het laten maken van een WordPress website. Het bouwen van een website en een webshop vereist allebei een andere aanpak. Een webshop is vaak uitgebreider maar kan ook gewone informatiepagina’s bevatten. Bij ons kun je kiezen uit twee verschillende webshops: een maatwerk webshop en een Pulsief webshop.

Webshop laten maken in de Achterhoek 11

Webshop

Pulsief webshop

Vanaf €999,-

Een WordPress webshop maar dan makkelijker


Aangepast met jouw logo en huisstijl


Perfect als voordelige webshop


Maakt gebruik van de bekende WooCommerce flow.


Wordt gevuld met door jou aangeleverde content*


Online ontzorging i.c.m. het Servicepakket

Voor slechts €47,99 p.m.


*Standaard worden er 10 pagina's door Pulsief gevuld met de door jou aangeleverde content. Wil je meer pagina's laten vullen? Geef dit dan aan bij het aanvragen van de offerte.

Jouw nieuwe Pulsief webshop kan binnen twee weken online staan indien teksten, afbeeldingen, producten en huisstijl binnen de eerste week worden aangeleverd.

Wil jij ook een webshop waardoor jouw bedrijf online weer helemaal up-to-date is? Vraag dan nu de offerte aan!

Webshop

Maatwerk webshop

Vanaf €1499,-

Een WordPress webshop maar dan makkelijker


Volledig uniek maatwerk ontwerp


Inclusief een blog / nieuws mogelijkheid;


Maakt gebruik van de bekende WooCommerce flow.


Wordt gevuld met door jou aangeleverde content*


Mogelijkheid tot het eenmalig overhevelen van producten vanuit een huidige WooCommerce shop.


Online ontzorging i.c.m. het Servicepakket

Voor slechts €54,99 p.m.


*Standaard worden er 20 pagina's door Pulsief gevuld met de door jou aangeleverde content. Wil je meer pagina's laten vullen? Geef dit dan aan bij het aanvragen van de offerte.

Jouw nieuwe maatwerk webshop kan binnen vier weken online staan indien teksten, afbeeldingen, producten en huisstijl binnen de eerste week worden aangeleverd.

Een professionele webshop die volledig op maat wordt ontworpen voor jou. Vraag dan nu de offerte aan!

Maak kennis met de door ons ontworpen Pulsief webshops!

Maak handig gebruik van door ons ontworpen webshops! Het voordeel van deze standaarden is dat de basis al klaar staat. Dit brengt dus minder kosten mee dan een volledig uniek webdesign. Zo start je voordelig en professioneel met de verkoop van jouw producten!

Webshop laten maken in de Achterhoek 12
Ontwerp 1 - Webshop bezoeken
Webshop laten maken in de Achterhoek 13
Ontwerp 2 - Webshop bezoeken
Webshop laten maken in de Achterhoek 14
Ontwerp 3 - Webshop bezoeken

Maatwerk of Pulsief webshop

Een maatwerk webshop is een webshop die helemaal voor jou op maat gemaakt is. Jouw gehele huisstijl wordt er in verwerkt en de webshop is gebouwd volgens jouw wensen. Indien dit te uitgebreid is voor jou, of buiten jouw budget ligt, hebben wij een Pulsief webshop. Deze is kant en klaar en jouw logo en kleuren worden er wel in verwerkt waardoor je toch in jouw eigen stijl jouw producten op een professionele manier online kan aanbieden.

Webshop laten maken in de Achterhoek 15

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Dit doe je door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0315782505. Wij denken graag met jou mee!

Ga naar de inhoud