Webshop laten maken

In Winterswijk

Één bedrijf voor jouw wensen!

Ben je op zoek naar een bedrijf om een webshop te laten maken in Winterswijk? Dan ben je aan het juiste adres bij Pulsief. Het is ons doel om een webshop voor jou te realiseren die aansluit bij jouw wensen en de behoeftes van jouw klanten. Er zit een verschil in het realiseren van een website en een webshop. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van een webshop die geschikt is voor jouw bedrijf.

Professionele webshop laten maken in Winterswijk

Korte lijnen: altijd direct contact met degene die met jouw uiting bezig is;

Gebruiksvriendelijke websites voor zowel de beheerder als de bezoeker;

Alle off- en online kennis voor jouw uitingen onder één dak;

Wij zijn er om jou verder te helpen. Zo groeien we samen;

Wij blijven ook na de opdracht met jouw doelen meedenken.

Schakel ons direct in als je een webshop wilt laten maken in Winterswijk. Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0315782505.

Maatwerk webshop of Pulsief webshop

Je kunt bij ons kiezen uit een maatwerk webshop of een Pulsief webshop. Een maatwerk webshop wordt compleet voor jou op maat ontworpen en gebouwd. Jouw huisstijl wordt hier in verwerkt en je kunt 20 pagina’s content aanleveren die op de webshop geplaatst kunnen worden.

Indien je jouw WordPress webshop slechts een nieuw uiterlijk wil geven, begrijpen wij dat als webshopbouwer ook. Daarom hebben wij een Pulsief webshop ontworpen. Deze is ontworpen op de behoeftes van de gemiddelde online gebruiker. Jouw kleuren en logo worden hier in verwerkt. Jouw webshop krijgt dan een mooie uitstraling.

Webshop laten maken in Winterswijk 11

Webshop

Pulsief webshop

Vanaf €999,-

Een WordPress webshop maar dan makkelijker


Aangepast met jouw logo en huisstijl


Perfect als voordelige webshop


Maakt gebruik van de bekende WooCommerce flow.


Wordt gevuld met door jou aangeleverde content*


Online ontzorging i.c.m. het Servicepakket

Voor slechts €47,99 p.m.


*Standaard worden er 10 pagina's door Pulsief gevuld met de door jou aangeleverde content. Wil je meer pagina's laten vullen? Geef dit dan aan bij het aanvragen van de offerte.

Jouw nieuwe Pulsief webshop kan binnen twee weken online staan indien teksten, afbeeldingen, producten en huisstijl binnen de eerste week worden aangeleverd.

Wil jij ook een webshop waardoor jouw bedrijf online weer helemaal up-to-date is? Vraag dan nu de offerte aan!

Webshop

Maatwerk webshop

Vanaf €1499,-

Een WordPress webshop maar dan makkelijker


Volledig uniek maatwerk ontwerp


Inclusief een blog / nieuws mogelijkheid;


Maakt gebruik van de bekende WooCommerce flow.


Wordt gevuld met door jou aangeleverde content*


Mogelijkheid tot het eenmalig overhevelen van producten vanuit een huidige WooCommerce shop.


Online ontzorging i.c.m. het Servicepakket

Voor slechts €54,99 p.m.


*Standaard worden er 20 pagina's door Pulsief gevuld met de door jou aangeleverde content. Wil je meer pagina's laten vullen? Geef dit dan aan bij het aanvragen van de offerte.

Jouw nieuwe maatwerk webshop kan binnen vier weken online staan indien teksten, afbeeldingen, producten en huisstijl binnen de eerste week worden aangeleverd.

Een professionele webshop die volledig op maat wordt ontworpen voor jou. Vraag dan nu de offerte aan!

Webshop of website?

Het verschil tussen een webshop en een website is groot. Bij een webshop wordt een compleet andere aanpak gevraagd dan bij een website. Een webshop is over het algemeen uitgebreider dan een website. Een overeenkomend punt is dat bij beide informatiepagina’s toegevoegd kunnen worden. Wij bieden jou de optie om zelf content aan te leveren voor op de website.

Webshop laten maken in Winterswijk 12

Laat een webshop maken in Winterswijk

Wil je een webshop laten maken in Winterswijk? Dat kunnen wij voor jou realiseren. Neem contact met ons op om jouw wensen door te spreken. Samen met jou kijken wij naar de mogelijkheden. Je neemt contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij zullen dan binnen 24 uur terugbellen. Je kunt uiteraard ook bellen op 0315 782 505.

Ga naar de inhoud