Website laten maken

In Oude IJsselstreek

Één bedrijf voor jouw wensen!

Wil jij een website laten maken in Oude IJsselstreek? Dat kan bij Pulsief. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van websites. Als je op zoek bent naar een nieuwe online uitstraling is het zeer begrijpelijk dat je niet weet waar je moet beginnen. Wij kunnen jou hier in bijstaan als websitebouwer. Je kunt bij ons kiezen uit een Pulsief website of een maatwerk website.

Wij helpen jou om jouw website aan te laten sluiten bij jouw wensen. Je kunt bij ons ervoor kiezen om alles omtrent de website uit handen te geven. Wij regelen dan ons Pulsief servicepakket. Naast dagelijkse updates en backups bieden wij ook ondersteuning in het plaatsen van berichten en producten op de website.

Voordelige website laten maken in Varsseveld

Korte lijnen: altijd direct contact met degene die met jouw uiting bezig is;

Gebruiksvriendelijke websites voor zowel de beheerder als de bezoeker;

Alle off- en online kennis voor jouw uitingen onder één dak;

Wij zijn er om jou verder te helpen. Zo groeien we samen;

Wij blijven ook na de opdracht met jouw doelen meedenken.

Je kunt ons gelijk inschakelen om een website te laten maken in Oude IJsselstreek. Neem gelijk contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Vul het contactformulier op onze website in of bel naar 0315782505.

Maatwerk of Pulsief website

Wij bieden twee verschillende opties voor het ontwerpen en realiseren van jouw website. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Pulsief website. Dit is een website die door ons ontwikkeld is op de wensen van de gemiddelde online gebruiker. De standaard website wordt aangepast naar jouw kleuren en logo zodat het jouw online visitekaartje wordt. Op deze website kunnen wij maximaal 20 pagina’s vullen met content die door jou aangeleverd is.

Wil je een website die helemaal voor jou op maat gemaakt is? Kies dan voor een maatwerk website. Wij ontwerpen deze website op jouw wensen en de behoeften van jouw klanten. Het wordt jouw online visitekaartje en helemaal naar jouw wens. Bij deze website kunnen wij maximaal 30 pagina’s vullen met door jou aangeleverde content.

Website laten maken in Oude IJsselstreek 11

Website

Pulsief website

Voor €749,-

Een WordPress website maar dan makkelijker


Aangepast met jouw logo en huisstijl


Perfect als online visitekaart


Makkelijk aan te passen


Wordt gevuld met door jou aangeleverde content*


Online ontzorging i.c.m. het Servicepakket

Voor slechts €47,99 p.m.


*Standaard worden er 10 pagina's door Pulsief gevuld met de door jou aangeleverde content. Wil je meer pagina's laten vullen? Geef dit dan aan bij het aanvragen van de offerte.

Jouw nieuwe Pulsief website kan binnen twee weken online staan indien teksten, afbeeldingen en huisstijl binnen de eerste week worden aangeleverd.

Wil jij ook een website waardoor jouw bedrijf online weer helemaal up-to-date is? Vraag dan nu de offerte aan!

Website

Maatwerk website

Vanaf €1249,-

Een WordPress website maar dan makkelijker


Volledig uniek maatwerk ontwerp


Inclusief een blog / nieuws mogelijkheid;


Altijd 2 feedbackrondes inbegrepen


Volledig gericht op jouw doelgroep en wensen


Wordt gevuld met door jou aangeleverde content*


Online ontzorging i.c.m. het Servicepakket

Voor slechts €47,99 p.m.


*Standaard worden er 20 pagina's door Pulsief gevuld met de door jou aangeleverde content. Wil je meer pagina's laten vullen? Geef dit dan aan bij het aanvragen van de offerte.

Jouw nieuwe maatwerk website kan binnen vier weken online staan indien teksten, afbeeldingen en huisstijl binnen de eerste week worden aangeleverd.

Een professionele website die volledig op maat wordt ontworpen voor jou. Vraag dan nu de offerte aan!

Goedkoop een website laten maken in Varsseveld

Schakel ons in om jouw WordPress website te laten maken in Oude IJsselstreek. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken wat past bij jouw wensen. Neem contact op via het contactformulier of bel naar 0315782505.

Ga naar de inhoud