Ondernemerskansen voor jouw onderneming in 2021!

Zoals we allemaal wel weten heeft het covid-19 virus in 2020 voor grote en snelle veranderingen gezorgd op de ondernemers markt. Als ondernemer ben je misschien wel verplicht geweest om de deuren te sluiten en ook op dit moment nog. Daarnaast zal je net als veel andere ondernemers gedwongen zijn om andere kansen te onderzoeken of om te kijken hoe je jouw onderneming toch kon uitbreiden om te kunnen blijven bestaan.

Vanuit Pulsief zien wij deze tijd daarom ook als een kans. Het kan op langere termijn in het voordeel werken van je bedrijf om in deze moeilijke tijden te kijken naar uitbreidingen en kansen. Hierbij kun je denken aan online verkoop, plaatselijke acties en offline reclame. We helpen je graag bij jouw kansen in de branche.


Ondernemerskansen voor jouw onderneming in 2021! 11

Online verkoop

Wat natuurlijk een veel voorkomend en ook besproken onderdeel van het Coronavirus blijft zijn is dat er een hoop bedrijven de deuren dicht moeten houden. Hierdoor hebben deze bedrijven geen omzet. Een goede manier om alsnog te kunnen verkopen is online. Hier kunnen klanten bestellingen plaatsen die ze kunnen afhalen of die jij als ondernemers kunt verzenden. Naast deze “tijdelijke” online trend wordt de verkoop van producten online alleen maar groter in de toekomst.


De webshops van Pulsief kunnen hierbij helpen. Bij Pulsief hebben we de voor de kleinere/startende ondernemers maar ook voor de doorgewinterde grotere ondernemer een passende webshop. 

Kleinere/startende ondernemers

Voor kleinere/startende ondernemers kijken we naar een Pulsief webshop. De Pulsief webshop is een duidelijke & stabiele basis waarbij we één van de door ons ontworpen webshops aanpassen aan jouw huisstijl. Buiten dit zijn de webshops ook toekomstbestendig. Hierbij hebben we het over makkelijker uit te breiden en modules toe te voegen tegen een meerprijs. Een sterke oplossing in combinatie met onze versie van het WordPress CMS! De Pulsief webshop is voor iedereen die zekerheid wil tegen een voordelige prijs.

Kosten: v.a. €949,- eenmalig. Servicepakket €41,99 per maand. Binnen het Servicepakket regelen we o.a. de hosting, mailadressen, de domeinnaam & een maandelijks overzicht van hoe jouw shop presteert!

Grotere ondernemers

Voor de grotere ondernemers kijken we liever naar een Maatwerk Webshop. Jouw doelgroep wordt centraal gesteld en we ontwerpen een webshop die daar volledig op aansluit. Jouw webshop zal ontwikkeld worden aan de hand van een uniek ontwerp in combinatie met onze versie van het WordPress CMS! Hierbij houden we altijd jouw doelgroep en onderneming in gedachten en wordt hij naar deze eisen ontworpen en gebouwd. 


Kosten: v.a. €1349,- eenmalig. Servicepakket €41,99 per maand. Binnen het Servicepakket regelen we o.a. de hosting, mailadressen, de domeinnaam & een maandelijks overzicht van hoe jouw shop presteert!

Meer informatie over de webshops die wij bouwen vind je hier!

Pulsief staat voor:

Brede kennis van on- & offline uitingen. Alles onder 1 dak.

Direct contact met degene die bezig is met jouw project.

Ondertussen vragen? Wij staan graag voor jou klaar.

Wij denken ook na een opdracht mee met jouw doelen.

Kunnen we iets niet zelf? Dan raden we een partner aan.

We zijn er om jou verder te helpen. Zo groeien we samen.

Offline reclame

Het blijft altijd belangrijk om reclame te maken voor jouw onderneming. In deze moeilijke tijden is het JUIST belangrijk dat jij je gezicht laat zien. Mensen moeten natuurlijk wel onthouden dat jouw onderneming nog steeds bestaat! Dit kun je op meerdere manieren doen door bijv. gebruik te maken van een eigen ontworpen stoepbord of breder reclame te maken in het dorp of de stad waar jij je bevindt. Hierbij kun je denken aan een flyer laten ontwerpen en leveren in de brievenbus van jouw doelgroep. Dit is een goede manier om jouw aanbod onder de ogen van potentiële klanten te krijgen.


Pulsief kan jouw helpen bij het onderscheiden in offline reclame. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van creatieve en originele ontwerpen van drukwerk. Hierdoor zorg jij ervoor dat jij een passende flyer of poster hebt voor in jouw stoepbord. Maar wij ontwerpen natuurlijk voor meer dan alleen flyers en posters! Ben je benieuwd naar wat wij allemaal voor jou kunnen ontwerpen? Neem dan hier eens een kijkje!

Het is vooral nú belangrijk om bezig te zijn met de reclame van jouw onderneming voor het aankomende jaar. Vanwege de nieuwe kansen die op de markt zullen komen op het moment dat het covid-19 'antivirus' op de markt komt. Bepaalde sectoren zullen weer open mogen en weer deels of volledig kunnen ondernemen. Maak gebruik van de tijd die je nu nog hebt om straks zo goed mogelijk vindbaar te zijn voor jouw doelgroep!

Nieuwe kansen aangrijpen!

Denk jij dat wij jouw onderneming kunnen helpen bij vindbaarheid, reclame doeleinden en nieuwe kansen in 2021? Neem dan eens contact op en dan helpen wij jouw kansen te grijpen!


Ga naar de inhoud