Subsidie op jouw

Website of Webshop

50% subsidie tot een maximum van € 2.500 op jouw nieuwe website of webshop.

Deze investeringssubsidie geldt t/m 14 juli en heeft een totaal budget van €870.000. Ondernemers die gebruik maken van digitale mogelijkheden groeien sneller, zijn winstgevender en werken efficiënter dan ondernemers die dat niet doen. Daarom ondersteunt Mijn Digitale Zaak ondernemers die digitaler willen gaan werken.


Wij van Pulsief zijn hierbij aangesloten om ondernemers te helpen dit doel te realiseren.


Investeringssubsidie

Een nieuwe website of webshop laten ontwikkelen met behulp van een investeringssubsidie klinkt voor veel ondernemers als muziek in de oren. Ben jij je al een tijdje aan het oriënteren op het gebied van digitalisering door jouw bedrijf meer online te uiten? Dan is dit hét moment om ermee aan de slag te gaan. En wij helpen jou hier graag bij! 

Webshop laten maken

Vaak wordt er gedacht dat het investeren in een webshop duur is en dat je er een groot budget voor nodig hebt. Bij Pulsief hebben wij de perfecte oplossing ook als je nog geen groot budget hebt. Wij hebben de Pulsief webshops (€949,-) ontwikkeld. Deze kunnen wij voordeliger aanbieden omdat deze al ontworpen zijn. We implementeren jouw logo, huisstijl, kleuren, inhoud en teksten in de webshop. Zo is het toch jouw eigen volwaardige webshop tegen een minimale investering.


Mocht je toch direct een compleet eigen webshop laten ontwikkelen is dat natuurlijk ook geen enkel probleem! Voor de ondernemers met een minimum budget van €1499,- hebben wij uiteraard de optie om een maatwerk webshop te ontwikkelen. Hier krijg je natuurlijk veel meer voor terug. De webshop wordt namelijk volledig voor jouw en je onderneming ontwikkeld. Graag helpen wij je met het maken van een keuze! 


Deze investeringssubsidie kan je helpen met het laten ontwikkelen van een maatwerk webshop tegen lagere kosten dan je normaliter zou investeren voor een Pulsief webshop.

Website laten maken

Wij denken graag met je mee over jouw doel. Wil je bijvoorbeeld een website puur als online visitekaartje? (lees hier ons blog over waarom dit nuttig is). Of ben je op zoek naar een website waarin je jouw klanten via slimme conversie methoden kan begeleiden naar een offerte aanvraag? 


De online mogelijkheden zijn eindeloos. Wij adviseren je graag met de kansen voor jouw bedrijf! 

Meer informatie?

Wil jij weten of jij in aanmerking komt voor een investeringssubsidie? Doe dan de scan op www.mijndigitalezaak.nl.

Meer weten over de voorwaarden en of jij hiervoor in aanmerking komt? Lees dan hier meer informatie hierover: https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/mijn-digitale-zaak.

Neem contact met ons op voor de kansen voor jouw bedrijf!


Ga naar de inhoud