Webshops gigantische groei in omzet

2020, het jaar van Corona. Het jaar dat veel bedrijven de deuren moesten sluiten van de overheid en andere manieren moesten verzinnen om hun producten te verkopen. In 2020 hebben veel bedrijven de deuren dicht gedaan vanwege corona en besloten om hun producten online aan te bieden. Maar wat is hier nu precies het resultaat van?


Webshops zien gigantische groei in omzet 11

De online verkoop van producten is in 2020 gestegen met een gigantische 43,5%. Dit is de grootste groei voor webwinkels sinds 2014.

In het derde kwartaal van 2020 zijn er zelf 6500 nieuwe webwinkels bijgekomen.

Als er ooit een tijd is geweest om jouw producten online aan te gaan bieden is het wel in 2021. 2020 was voor veel ondernemers een moeilijk jaar en het ziet er naar uit dat 2021 op dit moment nog niet veel beter wordt. Aan de cijfers te zien lijkt het er ook op dat de groei van online webwinkels nog niet snel zal verminderen.

De tijd om jouw producten online te verkopen is nu, en wij gaan jou daar bij helpen!

Hoe verkoop je jouw producten online

Er zijn veel verschillende manieren om jouw producten online aan te bieden. Hierbij kun je denken aan:

 • Marktplaats;
 • Bol.com;
 • Facebook;
 • Instagram; 
 • Webshop;

Natuurlijk zijn er nog een heleboel andere manieren maar we nemen deze even als de basis.

De meest praktische en duidelijke manier is het realiseren van een webshop. Hiermee bouw jij je eigen merk op en laat jij je gezicht zien. Daarnaast biedt jij je producten aan en kun je zonder al te veel moeite jouw producten alsnog verkopen ondanks dat de deuren gesloten zijn. Daarnaast heb jij zelf in de hand wat jij meestuurt naar de klanten. Hierbij kun je denken aan folders voor korting bij de volgende aankoop, stickers van jouw onderneming/merk en de dozen die jij gebruikt (met het logo van jouw onderneming).

Investeren in een Webshop

Vaak wordt er gedacht dat het investeren in een webshop duur is en dat je er een groot budget voor nodig hebt. Bij Pulsief hebben wij de perfecte oplossing ook als je nog geen groot budget hebt. Wij hebben de Pulsief webshops ontwikkeld. Deze kunnen wij voordeliger aanbieden omdat deze al ontworpen zijn. We implementeren jouw logo, huisstijl, kleuren, inhoud en teksten in de webshop. Zo is het toch jouw eigen volwaardige webshop en dan met een minimale investering.

Mocht je toch meteen een compleet eigen webshop laten ontwikkelen is dat natuurlijk ook geen enkel probleem! Voor de ondernemers met een minimum budget van €1349,- hebben wij uiteraard de optie om een maatwerk webshop te ontwikkelen. Hier krijg je natuurlijk veel meer voor terug. De webshop wordt namelijk volledig voor jouw en je onderneming ontwikkeld. Is het eerste ontwerp niet direct perfect? Géén probleem! We voeren kleine aanpassingen door in het huidige ontwerp. Mocht dat niet de oplossing zijn dan beginnen we volledig opnieuw met een nieuw ontwerp. Maar waarom zou je die webshop nou moeten laten bouwen bij Pulsief?

 • Brede kennis van on- & offline uitingen. Alles onder 1 dak.
 • Direct contact met degene die bezig is met jouw project.
 • Ondertussen vragen? Wij staan graag klaar voor jou klaar.
 • Wij denken ook na een opdracht mee met jouw doelen.
 • Gebruiksgemak. Makkelijker kunnen we het niet maken.
 • We zijn er om jou verder te helpen. Zo groeien we samen.
Meer informatie?

Wil je graag wat meer informatie over webshops? Of ben je benieuwd naar de prijzen? Neem dan eens een kijkje op de pagina: Webshop laten maken.

Toch liever meteen contact met één van onze medewerkers? Neem dan eens contact met ons op!


Ga naar de inhoud