Een nieuwe website

Achterhoek Catering

De klant staat met Achterhoek Catering op een groot aantal zoekwoorden bovenaan in Google. De angst dat dit met een nieuwe website komt te vervallen is iets dat vaker voorkomt. Gelukkig kunnen we dit goed opvangen!

Achterhoek Catering 3
Achterhoek Catering 4

“Een nieuwe website, maar hij moet wel goed vindbaar blijven”

Een maatwerk website met focus op vindbaarheid

Alle websites die wij bouwen hebben een sterke SEO-technische ondergrond. Dat betekent echter niet dat we in specifieke gevallen niet meer kunnen doen. Door landingspagina’s verder te optimaliseren wordt een website nóg beter vindbaar.

De website blijft goed vindbaar door het correct doorlinken van de redirects. Verder wordt er tijdens de livegang extra gelet op verdere optimalisatie van de verhuizing.

Achterhoek Catering 5
Achterhoek Catering 6

Zowel wij als de klant zijn trots op het eindresultaat. De website is nu passend bij de positie op Google. Er staat nu een mooie & professionele website waar wij trots op zijn.

Achterhoek Catering 7
Achterhoek Catering 8
Achterhoek Catering 9

Jouw bedrijf zichtbaar maken. Of je nou net begint of dat wij jouw bedrijf een nieuwe smoel mogen geven. Wij gaan graag samen aan de slag! Dit doen we op manieren die bewezen werken, maar dan met een twist. Die twist is gebruiksvriendelijkheid voor zover we kunnen.

€200,- 

KORTING

LANCERING WEBSITE 3

Alle Pulsief websites slechts €499,-

SPECIALE AANBIEDING


Actie geldig t/m 15 oktober 2021!