Een gloednieuwe webshop

Diego Art

"Ik zou graag willen starten met een vernieuwde webshop, kunnen jullie mij hierbij helpen? Ook heb ik reeds een webshop en ik wil niet alle producten handmatig opnieuw hoeven toevoegen, weten jullie hier een oplossing voor?"

Diego Art 11
Diego Art 12

"Ik heb een webshop, deze wil ik vernieuwen. Hoe kan ik dit het beste aanpakken?"

Wij maken het makkelijk voor je!

"Ik heb een webshop, deze wil ik vernieuwen. Hoe kan ik dit het beste aanpakken?""Ik zou graag willen starten met een vernieuwde webshop, kunnen jullie mij hierbij helpen? Ook heb ik reeds een webshop en ik wil niet alle producten handmatig opnieuw hoeven toevoegen, weten jullie hier een oplossing voor?"

Ons voorstel luidde: Wij kunnen een nieuwe webshop maken die gebruik maakt van de meest moderne technieken zonder dat jij jouw producten uit jouw oude WooCommerce shop handmatig hoeft in te laden. Ook voegen we hier het Pulsief systeem aan toe om het makkelijker te maken om informatie pagina's aan te passen.

Ook al heb je een huidige webshop, we kunnen altijd verbeteringen voor jou toevoegen. Gezien onze ervaring kunnen wij dit vaak al binnen een week regelen nadat alle informatie bij ons bekend is. Hiermee bespaar je jezelf tijd en een hoop gedoe.

Diego Art 13
Diego Art 14

De klant had vooraf meerdere offertes aangevraagd en behalve dat wij de partij waren die het meest voordelig waren. Waren wij ook de partij die de offerte zonder teveel vakjargon hebben voorgelegd én het meest volledige pakket aan hebben geboden. Hier worden wij natuurlijk ook altijd blij van!

Diego Art 15
Diego Art 16
Diego Art 17

Jouw bedrijf zichtbaar maken. Of je nou net begint of dat wij jouw bedrijf een nieuwe smoel mogen geven. Wij gaan graag samen aan de slag! Dit doen we op manieren die bewezen werken, maar dan met een twist. Die twist is gebruiksvriendelijkheid voor zover we kunnen.

Ga naar de inhoud