Een nieuwe website

Event op het water

Heb je altijd al eens een feest willen geven op een boot? Dan ben je bij Event op het water aan het juiste adres. Wij hebben de website mogen realiseren! Event op het water biedt verschillende arrangementen aan voor tal van verschillende gelegenheden. Van een bruiloft tot een BBQ boot.

Op deze manier ben je bij Event op het water altijd aan het juiste adres.

Event op het water 11
Event op het water 12

"Mijn huidige website wordt goed gevonden, maar ik loop tegen de limiet. Kunnen jullie hier iets mee?"

Gebundelde krachten leveren ijzersterke websites op!

In samenwerking met een team van Internet Marketeers zijn wij aan de slag gegaan met het ontwerpen, ontwikkelen en technisch optimaliseren van de nieuwe website voor Event aan het water.

Wij werken regelmatig samen met Internet Marketeers en zorgen met deze gebundelde krachten voor ijzersterke websites die goed gevonden worden. Een website die nu goed wordt gevonden biedt niet de garantie dat dit over 2 jaar nog steeds zo is. Gelukkig realiseren meer en meer mensen dit zich. Deze realisatie levert namelijk mogelijke top posities op in Google.

Door een website technisch opnieuw op te bouwen en te voorzien van een nieuwe gebruikerservaring en layout kun je bijvoorbeeld wél de huidige teksten en afbeeldingen behouden. Waardoor het vaak een kwestie van een aantal weken is voordat jouw nieuwe geoptimaliseerde website helemaal klaar staat om nieuwe bezoekers te overtuigen!

Event op het water 13
Event op het water 14

De klant is ontzettend blij met zijn nieuwe website en haalt lead na lead binnen. Uiteraard zorgt een goede combinatie van Pulsief en Marketeers de beste resultaten op de lange termijn. We zijn dan ook erg tevreden met de lovende review van de klant.

"Nu een paar maanden klant bij Pulsief. Alleen maar lof voor dit bedrijf. Ze zijn snel bereikbaar, weten wat ze doen en staan altijd voor je klaar. Echt een aanrader."

Event op het water 16
Event op het water 17
Ga naar de inhoud