Een totaal pakket

Gezond Live

"Ik ben bezig met een aantal uiteenlopende diensten binnen mijn bedrijf. Ik heb een boterhammenservice, een powerwalking club én ik ben gewichtsconsulent. Daarbij komt nog eens dat ze allemaal bekend staan onder een andere naam bij mijn klantenkring. Help! Weten jullie hier raad mee?"

Gezond Live 11
Gezond Live 12

"Mijn bedrijf is klaar voor de volgende stap. Hoe pak ik dit aan?"

Een maatwerk website met afspraakmogelijkheid

We hebben verschillende voorstellen voor een logo gedaan en al snel zat er een tussen die perfect was! Vervolgens is het voor ons zaak om daar een perfect passende huisstijl omheen te ontwikkelen. Als laatste komt de website vervolgens om de hoek. En het resultaat mag er wezen!

Gezond Live 13
Gezond Live 14

"Het is precies wat ik ervan had gehoopt, maar toch zo anders en véél beter dan verwacht!"

Het moment dat Everdien haar visitekaartjes voor het eerst zag, was tekenend voor hoe blij ze is met haar nieuwe stijl. Deze kaartjes hebben we geleverd op een netwerkborrel die Everdien bijwoonde. Na een korte adempauze hoorden we de opluchting. "Het is zover!" Met een grote grijns op haar gezicht begon ze direct met het uitdelen van haar kaartjes!

Gezond Live 16
Gezond Live 17

Jouw bedrijf zichtbaar maken. Of je nou net begint of dat wij jouw bedrijf een nieuwe smoel mogen geven. Wij gaan graag samen aan de slag! Dit doen we op manieren die bewezen werken, maar dan met een twist. Die twist is gebruiksvriendelijkheid voor zover we kunnen.

Ga naar de inhoud