Een nieuwe website

Iedereen Overal Veilig

Voor SMC Alarmcentrale zijn wij bezig geweest met een nieuw concept. Iedereen overal veilig wil ervoor zorgen dat iedereen zich overal veilig kan voelen, dit doen zij met een persoonsbeveiliging app. Er wordt in een breed scala van vakbladen geadverteerd met deze app. Wij hebben de website gebouwd waar mensen zich kunnen aanmelden!

Iedereen Overal Veilig 11
Iedereen Overal Veilig 12

"Wij willen dat onze klanten zich makkelijk in kunnen schrijven voor onze nieuwe app"

Een maatwerk website met focus op het binnenhalen van nieuwe klanten

Het eerste blad waarin werd geadverteerd kwam 2 weken na het bespreken van de opdracht uit. Dit betekende dat er aan beide kanten enige snelheid was geboden. Doordat onze klanten altijd direct contact hebben met hun projectleider is vlug schakelen goed mogelijk.

Een maatwerk website ontwerpen en ontwikkelen voor een app met deze ambitie is een leuke opdracht. Doordat wij de volledige vrijheid kregen is er aan onze kant direct hard gewerkt aan een creatieve uiting. Het resultaat is een website die precies doet waar hij voor gemaakt is, overtuigen en converteren!

Iedereen Overal Veilig 13
Iedereen Overal Veilig 14

Zowel wij als de klant zijn trots op het eindresultaat. Een website die voldoet aan alle eisen is het resultaat van een snelle samenwerking. Deze website is gerealiseerd binnen 1 week.

Iedereen Overal Veilig 15
Iedereen Overal Veilig 16
Iedereen Overal Veilig 17

Jouw bedrijf zichtbaar maken. Of je nou net begint of dat wij jouw bedrijf een nieuwe smoel mogen geven. Wij gaan graag samen aan de slag! Dit doen we op manieren die bewezen werken, maar dan met een twist. Die twist is gebruiksvriendelijkheid voor zover we kunnen.

Ga naar de inhoud