Een totaalproject

Lakeside Horror

Een waar multimedia project. De klant kwam bij ons met de vraag om een manier te bedenken om nieuwe mensen kennis te laten maken met Lakeside Horror. Het nieuwste evenement op het terrein van Markant Outdoor.

Lakeside horror 11
Lakeside horror 12

"Wij hebben een manier nodig om ons evenement bekend te laten worden bij de doelgroep."

Een huisstijl als promotie platform gecombineerd met een veelzijdige website.

Het was voor ons al vrij snel duidelijk wat er diende te gebeuren. Om een daadwerkelijk eng evenement te kunnen organiseren heb je ook een eng maar toch herkenbare huisstijl nodig. Verder hebben we verschillende promotiematerialen zoals bijvoorbeeld grote spandoeken voor langs de snelweg geleverd.

Een daadwerkelijk enge huisstijl! Nadat het logo, de huisstijl en de logo animatie akkoord bevonden waren hebben wij op locatie een aantal video's gemaakt die zij zowel gebruiken op de website als voor korte teasers om op Facebook promotie mee te maken. 2 weken later stond ook de website online!

Lakeside horror 13
Lakeside horror 14

De klant is uitermate tevreden met de stijl die wij voor hen hebben mogen realiseren. Vooral de snelheid en de service die wij bieden hebben hen overtuigd ook recentelijk weer nieuwe opdrachten bij ons onder te brengen.

Lakeside horror 15
Lakeside horror 16
Lakeside horror 17

Jouw bedrijf zichtbaar maken. Of je nou net begint of dat wij jouw bedrijf een nieuwe smoel mogen geven. Wij gaan graag samen aan de slag! Dit doen we op manieren die bewezen werken, maar dan met een twist. Die twist is gebruiksvriendelijkheid voor zover we kunnen.

Ga naar de inhoud