Betere vindbaarheid als doel

Murekla audio & video

De Rankings voor Murekla.nl zijn door het dak geschoten. 4 van de meest belangrijke zoekwoorden deden eerst onder voor de directe concurrent. Nu staat Murekla.nl ferm bovenaan op de voor hen belangrijkste zoekwoorden dankzij de nieuwe website.


Nadat Internet Marketeers Murekla uit Alphen aan den Rijn hadden aangegeven dat er écht een nieuwe website moest komen werden wij al snel aangeraden door hen. Vindbaarheid is het doel!

Murekla 11
Murekla 12

"De technische ondergrond moet verbeterd worden zodat scoren in Google makkelijker wordt"

Een maatwerk website met focus op vindbaarheid

Een website ontwikkelen met een doel. Dit vraagt om een heldere kijk op de wensen van de bezoekers van de website. Met de combinatie van deze informatie en onze kennis ontwikkelen wij een sterke technische ondergrond waarop de internet marketeers meer winst voor Murekla kunnen behalen.

De Rankings voor Murekla.nl zijn door het dak geschoten. 4 van de meest belangrijke zoekwoorden deden eerst onder voor de directe concurrent. Nu staat Murekla.nl ferm bovenaan op de voor hen belangrijkste zoekwoorden dankzij de nieuwe website. Uiteraard bereik je deze posities op zoekwoorden met een hoog concurrentiegehalte niet énkel met goede teksten & een goede website. Je kunt de overgang en de impact van vindbaarheid bij een nieuw systeem wel in jouw voordeel laten werken.

Murekla 13
Murekla 14

"Vanaf het begin heeft Pulsief zich enorm ingezet om te kunnen voldoen aan mijn verwachtingen. En deze waren hoog. Ze hebben me niet teleurgesteld. Verstand van zaken en een zeer klantvriendelijk insteek! Chapeau!"

Murekla 15
Murekla 16
Murekla 17

Jouw bedrijf zichtbaar maken. Of je nou net begint of dat wij jouw bedrijf een nieuwe smoel mogen geven. Wij gaan graag samen aan de slag! Dit doen we op manieren die bewezen werken, maar dan met een twist. Die twist is gebruiksvriendelijkheid voor zover we kunnen.

Ga naar de inhoud