Een totaal pakket

Noaberz Dinxperlo

Ik ben op zoek naar een volledig pakket voor mijn nieuwe onderneming. Een zaak in het hart van mijn dorp. Kunnen jullie hierbij helpen?

Noaberz Dinxperlo 11
Noaberz Dinxperlo 12

"Ik wil dat jullie helpen bij het vormgeven van mijn nieuwe concept"

Een maatwerk website met de mogelijkheid om tickets te bestellen

Door al onze diensten te combineren kunnen we Noaberz in alles voorzien. Vanaf het maken van een logo tot het ontwikkelen van een huisstijl en passende website inclusief ticketsysteem.

Mensen moeten dus ook tickets kunnen boeken op de website voor de vele evenementen. Noaberz wil veel evenementen gaan organiseren. Tijdens Corona komt het dan toevallig ook nog eens goed van pas als er een boekingssysteem is ingebouwd in de website.

De huisstijl komt overal in het pand van Noaberz tot zijn recht. Van de grote borden aan de muur die de zalen aanduiden, tot de bierfiltjes & plantenbakken.

Noaberz Dinxperlo 13
Noaberz Dinxperlo 14

De eerste paar evenementen waren direct uitverkocht! Geen moeilijkheden, geen vragen. Alles was direct duidelijk voor zowel ons als voor de bezoekers. Verder zijn alle reacties rondom de restyling van dit authentieke pand super positief. Pulsief bedankt voor jullie diensten!

Noaberz Dinxperlo 15
Noaberz Dinxperlo 16
Noaberz Dinxperlo 17

Jouw bedrijf zichtbaar maken. Of je nou net begint of dat wij jouw bedrijf een nieuwe smoel mogen geven. Wij gaan graag samen aan de slag! Dit doen we op manieren die bewezen werken, maar dan met een twist. Die twist is gebruiksvriendelijkheid voor zover we kunnen.

Ga naar de inhoud