Klantvraag
Voorstel
Oplossing
Reactie klant

Een website voor:

Reusen Bedrijfshygiëne

De klant kwam bij ons met de vraag om een manier te bedenken om nieuwe mensen kennis te laten maken met Reusen bedrijfshygiëne.

Wij hebben een manier nodig om onze diensten verder uit te lichten.

De klant kwam bij ons met de vraag om een manier te bedenken om nieuwe mensen kennis te laten maken met Reusen bedrijfshygiëne. Een bedrijf dat al jarenlang topwerk levert voor een groot aantal klanten. Laagdrempelig, snelle communicatielijnen en beter zichtbaar.

Reusen Bedrijfshygiëne 14
Reusen Bedrijfshygiëne 15

Een website als online visitekaart en lokale promotie.

Een nieuwe maatwerk website was ons inziens een nummer 1 prioriteit. Zodat we ook meer kunnen doen voor de klant met de website op de langere termijn. Behalve dit zullen we ook lokaal iets moeten doen om de herkenbaarheid te vergroten met als uitgroei mogelijkheid: meer opdrachten voor onze klant.

Een multimedia oplossing!

De oplossing lag in dit geval niet in maar 1 uiting, we hebben meerdere multimedia uitingen voor Reusen Bedrijfshygiëne weten te realiseren. Het gaat om video's voor op social media, een maatwerk website & advertenties op verschillende formaten en voor verschillende doeleinden. De advertenties kunt u binnenkort wellicht zien als u in het verspreidgebied woont, ook dit kunnen we voor onze klanten verzorgen.

Reusen Bedrijfshygiëne 16
Reusen Bedrijfshygiëne 17

De service & transparantie zijn ideaal.

De klant is érg blij met het resultaat en geniet ook met name van het gebruik van nieuwe mailadressen die onder de Servicepakketten aangemaakt kunnen worden. Ook de reacties van mensen die de website en advertenties reeds hebben bezichtigd waren erg positief, vooral de moderne uitstraling en herkenbaarheid over de verschillende uitingen helpen hierbij.

Jouw bedrijf zichtbaar maken. Of je nou net begint of dat wij jouw bedrijf een nieuwe smoel mogen geven. Wij gaan zowel off- als online voor jou aan de slag! Dit doen we op manieren die bewezen werken, maar dan met een twist. Die twist is gebruiksvriendelijkheid voor zover we kunnen.

Ga naar de inhoud