Een totaal pakket

Samenspraak

Samenspraak is geen nieuw gezicht in het familierecht en de mediation maar wel actief onder een nieuwe naam. Wij hebben de nieuwe website voor Aniek Scharenborg mogen ontwikkelen. Voortborduren op een huisstijl & logo die ontwikkeld zijn, maar toch de creatieve vrijheid in handen houden. Een leuke opdracht om uit te mogen voeren!

Samenspraak 11
Samenspraak 12

"Ik wil graag dat mensen mij gaan herkennen onder mijn nieuwe naam"

Een maatwerk website met een persoonlijke sfeer.

Aniek had vanaf moment 1 een duidelijke boodschap. Ik wil dat mensen Samen-spraak.com geen saaie website vinden. We hebben er dus samen voor gezorgd dat de website voor de gewenste persoonlijke zorgt.

Advocatuur en/of mediation worden vaak gezien als iets saais en vervelends. Terwijl het in sommige gevallen wel degelijk héél erg belangrijk kan zijn.

Het kan ook al een stuk minder zwaar worden door de juiste persoon tegenover je te hebben. Door hier in de nieuwe website rekening mee te houden hebben we ervoor gezorgd dat mensen zich direct meer thuis voelen bij Samenspraak.

Samenspraak 13
Samenspraak 14

Zowel wij als de klant zijn erg blij met het resultaat. Het leverde ons zelfs deze lovende review op!

"Erg blij met mijn nieuwe mooie en frisse website! Goede service, vragen worden snel en duidelijk beantwoord en knappe tijdige oplevering."

Samenspraak 15
Samenspraak 16
Samenspraak 17

Jouw bedrijf zichtbaar maken. Of je nou net begint of dat wij jouw bedrijf een nieuwe smoel mogen geven. Wij gaan graag samen aan de slag! Dit doen we op manieren die bewezen werken, maar dan met een twist. Die twist is gebruiksvriendelijkheid voor zover we kunnen.

Ga naar de inhoud