Een maatwerk webshop

Woolskins.eu

Een webshop vanuit Wix.nl exporteren naar WooCommerce om de vindbaarheid te verbeteren en dan ook nog nieuwe functionaliteiten toevoegen. Dat sprak ons wel aan!

De webshop zal ook onder handen worden genomen door een team van Internet Marketeers waar we geregeld mee samen werken! Door deze ijzersterke combinatie is het eindresultaat een toffe webshop die ook nog eens instaat is om bezoekers om te zetten in klanten!

Woolskins 11
Woolskins 12

"Wix.nl voldoet niet langer aan onze verwachtingen, wij willen beter vindbaar zijn!"

Gebundelde krachten leveren ijzersterke en converterende webshops op!

Overstappen vanaf een platform als Wix.nl of Jouwweb.nl, dat verzoek krijgen we meer en meer. Gelukkig worden steeds meer mensen zich bewust van de kracht van het platform WordPress in combinatie met WooCommerce!

Wist je trouwens dat onze klanten blij met ons zijn? (worden wij blij van)

In samenwerking met een team van Internet Marketeers zijn wij aan de slag gegaan met het ontwerpen, ontwikkelen en technisch optimaliseren van de nieuwe webshop voor Woolskins.eu.

Wij werken regelmatig samen met Internet Marketeers en zorgen met deze gebundelde krachten voor ijzersterke webshops die goed gevonden worden. webshop die nu goed wordt gevonden biedt niet de garantie dat dit over 2 jaar nog steeds zo is. Gelukkig realiseren meer en meer mensen dit zich. Deze realisatie levert namelijk mogelijke top posities op in Google.

Door een webshop technisch opnieuw op te bouwen en te voorzien van een nieuwe gebruikerservaring en layout kun je bijvoorbeeld wél de huidige teksten en afbeeldingen behouden. Waardoor het vaak een kwestie van een aantal weken is voordat jouw nieuwe geoptimaliseerde webshop helemaal klaar staat om nieuwe bezoekers te overtuigen!

Woolskins 13
Woolskins 14

De klant is ontzettend blij met de uitstraling van de nieuwe website. Uiteraard zorgt een goede combinatie van Pulsief en Marketeers voor de beste resultaten op de lange termijn. Ben jij ook benieuwd naar het resultaat? Wacht dan niet langer en neem een kijkje op de nieuwe website van woolskins.eu!

Woolskins 16
Woolskins 17
Ga naar de inhoud