Website in Dinxperlo

laten ontwerpen

Één bedrijf voor jouw wensen!

Wil jij graag een eigen website in Dinxperlo laten ontwerpen en maken? Maak dan kennis met Pulsief, een multimediabureau gevestigd aan de Helmkamp 35B in Dinxperlo. Wij gaan samen met jou aan de slag om de perfecte WordPress website te ontwerpen die geheel past bij jouw producten en stijl.

WordPress website in Dinxperlo laten bouwen

Korte lijnen: altijd direct contact met degene die met jouw uiting bezig is;

Gebruiksvriendelijke websites voor zowel de beheerder als de bezoeker;

Alle off- en online kennis voor jouw uitingen onder één dak;

Wij zijn er om jou verder te helpen. Zo groeien we samen;

Wij blijven ook na de opdracht met jouw doelen meedenken.

Er zijn bij ons verschillende mogelijkheden voor de website van jouw bedrijf in Dinxperlo. Bekijk onze website en lees hier meer over wat wij voor jou kunnen betekenen. Klaar voor een samenwerking? Neem dan contact met ons op!

WordPress als basis voor betere Googleresultaten

Wij gebruiken het CMS-systeem (content management systeem) WordPress als basis voor al onze websites. Daardoor zijn de websites gebruiksvriendelijk en onze websitebouwer zorgt voor razendsnelle laadtijden. Dat is niet alleen prettig voor de gebruikers, maar ook voor Google. Zo heb je een grotere kans dat jouw website goed gaat scoren in Google en op deze manier meer bezoekers genereert.

Website in Dinxperlo laten bouwen 11

Makkelijk te beheren website

Een door ons gebouwde WordPress website in Dinxperlo is makkelijk te beheren. Als je de homepage wilt aanpassen of een afbeelding wilt toevoegen doe je dit bij onze websites volledig visueel. Dit betekent dat je daadwerkelijk voor je ziet wat je aan het doen bent

Onze goedkope websitepakketten

Wil jij een compleet nieuwe website in Dinxperlo laten ontwikkelen en bouwen of wil je jouw huidige website enkel updaten? Belangrijk om hierover na te denken, want wij bieden twee websitepakketten aan: Pulsief en maatwerk. Als je kiest voor Pulsief ga je voor updaten, met maatwerk kies je voor een totaal nieuw ontwerp aangepast aan jouw wensen.

Een Pulsief website is al te krijgen voor de vaste prijs van €699,-. Hiervoor krijg je de keuze uit drie standaard ontwerpen. De websitebouwer vult jouw website vervolgens met de door jou geleverde teksten, afbeeldingen, logo en huisstijl. Voor een maatwerk website betaal je €1049,-.

Website in Dinxperlo laten bouwen 12

Maak kennis met de Pulsief websites!

Maak handig gebruik van door ons ontworpen websites! Het voordeel van deze standaarden is dat de basis al klaar staat. Dit brengt dus minder kosten mee dan een volledig uniek webdesign.

Website in Dinxperlo laten bouwen 13
Ontwerp 1 - Website bezoeken
Website in Dinxperlo laten bouwen 14
Ontwerp 2 - Website bezoeken
Website in Dinxperlo laten bouwen 15
Ontwerp 3 - Website bezoeken

Zoek je een betrouwbare websitebouwer in Dinxperlo? Laat je website dan ontwerpen en opzetten door Pulsief. Neem contact met ons op als je naar meer informatie verlangt of vraag een vrijblijvende offerte aan. Je kan ons telefonisch bereiken via 0315 782 505.

Ook bieden wij servicepakketten aan voor bescherming en ondersteuning van jouw website. Lees hier meer over op onze website.

Ga naar de inhoud