Website laten maken

In Varsseveld

Één bedrijf voor jouw wensen!

Wil jij tegen een laag bedrag een website laten maken in Varsseveld? Je zit dan goed bij Pulsief: wij zijn een websitebouwer die voordelig een kwalitatief goede website ontwerpt en bouwt. De basis die wij hiervoor gebruiken is WordPress. Onze websites maken wij zo gebruiksvriendelijk mogelijk. Dat is wel zo makkelijk voor jou en je websitebezoekers.

Voordelige website laten maken in Varsseveld

Korte lijnen: altijd direct contact met degene die met jouw uiting bezig is;

Gebruiksvriendelijke websites voor zowel de beheerder als de bezoeker;

Alle off- en online kennis voor jouw uitingen onder één dak;

Wij zijn er om jou verder te helpen. Zo groeien we samen;

Wij blijven ook na de opdracht met jouw doelen meedenken.

Een nieuwe website laten maken in Varsseveld is een ware investering te noemen. Ga jij de uitdaging aan? Kom dan in contact met Pulsief. Vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Maatwerk of Pulsief WordPress website

Wij bieden WordPress websites aan op twee manieren: Pulsief en maatwerk websites. Pulsief websites hebben wij zelf ontworpen op basis van de behoeften van de gemiddelde online klant. Maatwerk websites ontwikkelen wij geheel op maat. Het wordt een volledig maatwerk ontwerp van jouw website passend bij de wensen van jouw bedrijf.

Website laten maken in Varsseveld 11

Website

Pulsief website

Voor €749,-

Een WordPress website maar dan makkelijker


Aangepast met jouw logo en huisstijl


Perfect als online visitekaart


Makkelijk aan te passen


Wordt gevuld met door jou aangeleverde content*


Online ontzorging i.c.m. het Servicepakket

Voor slechts €47,99 p.m.


*Standaard worden er 10 pagina's door Pulsief gevuld met de door jou aangeleverde content. Wil je meer pagina's laten vullen? Geef dit dan aan bij het aanvragen van de offerte.

Jouw nieuwe Pulsief website kan binnen twee weken online staan indien teksten, afbeeldingen en huisstijl binnen de eerste week worden aangeleverd.

Wil jij ook een website waardoor jouw bedrijf online weer helemaal up-to-date is? Vraag dan nu de offerte aan!

Website

Maatwerk website

Vanaf €1249,-

Een WordPress website maar dan makkelijker


Volledig uniek maatwerk ontwerp


Inclusief een blog / nieuws mogelijkheid;


Altijd 2 feedbackrondes inbegrepen


Volledig gericht op jouw doelgroep en wensen


Wordt gevuld met door jou aangeleverde content*


Online ontzorging i.c.m. het Servicepakket

Voor slechts €47,99 p.m.


*Standaard worden er 20 pagina's door Pulsief gevuld met de door jou aangeleverde content. Wil je meer pagina's laten vullen? Geef dit dan aan bij het aanvragen van de offerte.

Jouw nieuwe maatwerk website kan binnen vier weken online staan indien teksten, afbeeldingen en huisstijl binnen de eerste week worden aangeleverd.

Een professionele website die volledig op maat wordt ontworpen voor jou. Vraag dan nu de offerte aan!

Vaste lage prijs

Voor een Pulsief website betaal je een vaste, lage prijs van €699,-. Je krijgt hiervoor een WordPress website gebaseerd op de nieuwste technieken die wordt aangepast naar jouw huisstijl. Dit kunnen we goedkoop aanbieden, omdat we op basis van drie ontwerpen werken. Je kiest een van deze ontwerpen die het beste past bij jouw onderneming/branche.

Vervolgens bouwt onze websitebouwer de WordPress website en zorgt hij ervoor dat jouw logo, teksten, afbeeldingen en huisstijl terugkomt op de website.

Website laten maken in Varsseveld 12

Maak kennis met de Pulsief websites!

Maak handig gebruik van door ons ontworpen websites! Het voordeel van deze standaarden is dat de basis al klaar staat. Dit brengt dus minder kosten mee dan een volledig uniek webdesign.

Website laten maken in Varsseveld 13
Ontwerp 1 - Website bezoeken
Website laten maken in Varsseveld 14
Ontwerp 2 - Website bezoeken
Website laten maken in Varsseveld 15
Ontwerp 3 - Website bezoeken
Website laten maken in Varsseveld 16

Service en onderhoud van een WordPress website

Indien je het volledige onderhoud van de website uit handen wilt geven, bieden wij servicepakketten aan. Naast dagelijkse updates en backups verzorgen we ook ondersteuning. Heb je bijvoorbeeld problemen met buttons of contactformulieren? Wij helpen je graag. Je staat in nauw contact met je websitebouwer, dus mocht er een hulpvraag voorbij komen: Neem gerust contact met ons op.

Goedkoop een website laten maken in Varsseveld

Vele andere MKB-bedrijven uit Gelderland zijn je al voorgegaan en hebben een website laten maken in Varsseveld. Wil je direct een offerte aanvragen of toch eerst meer informatie willen ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +316 2141 8198.

Ga naar de inhoud