WooCommerce.

WordPress webshop laten maken

Één bedrijf voor jouw wensen!

Wij maken als websitebouwers gebruiksvriendelijke WordPress websites. Koppel hier WooCommerce aan en je hebt een gebruiksvriendelijke webshop! Wij bieden webshops op 2 manieren aan, beiden in WordPress. Zo kun je namelijk een maatwerk webshop laten ontwikkelen maar ook een Pulsief webshop. Hiervoor hebben we een tweetal basis ontwerpen gemaakt die aan te passen zijn met jouw inhoud, producten, kleuren & logo!

Maak kennis met de door ons ontworpen Pulsief webshops!

Maak handig gebruik van door ons ontworpen webshops! Het voordeel van deze standaarden is dat de basis al klaar staat. Dit brengt dus minder kosten mee dan een volledig uniek webdesign. Zo start je voordelig en professioneel met de verkoop van jouw producten!

WordPress webshop 11
Ontwerp 1 - Webshop bezoeken
WordPress webshop 12
Ontwerp 2 - Webshop bezoeken
WordPress webshop 13
Ontwerp 3 - Webshop bezoeken

Kosten WordPress webshop

Wil je weten wat een WooCommerce webshop kost? Door onze manier van werken kunnen wij voordelig te werk gaan. Wij maken een onderscheid in de soorten webshops. Hierin kunnen we 2 soorten aanbieden. Deze 2 hebben beiden hun eigen voordelen & kostenplaatje. In onderstaande tabel hebben we de verschillen even op een rijtje gezet. Het gaat om de Maatwerk Webshop en de Pulsief Webshop. Beiden worden gerealiseerd met WordPress als basis.

WordPress webshop 14

Pulsief staat voor:

Brede kennis van on- & offline uitingen. Alles onder 1 dak.

Direct contact met degene die bezig is met jouw project.

Ondertussen vragen? Wij staan graag voor jou klaar.

Wij denken ook na een opdracht mee met jouw doelen.

Kunnen we iets niet zelf? Dan raden we een partner aan.

We zijn er om jou verder te helpen. Zo groeien we samen.

WordPress Webshop onderhouden

Een goede webshop is een veilige webshop! Zorg er altijd voor dat jouw WordPress webshop veilig en up-to-date is! Op het moment dat jouw nieuwe Webshop live staat moet je ervoor zorgen dat de shop goed onderhouden wordt en er een goed backup beleid aanwezig is. Het is namelijk ontzettend duur als jouw webshop door een verkeerde update ‘op wit gaat’. Dit kan in extreme gevallen namelijk betekenen dat de hele webshop weg is.

De shop is gebaseerd op WordPress en maakt gebruik van de plugin WooCommerce om zo producten aan te kunnen bieden. Dit zijn dan ook direct al twee onderdelen die up-to-date gehouden moeten worden. Namelijk de kern (WordPress) & de plugin WooCommerce. Wil je je hier geen zorgen over hoeven maken? Dan hebben wij de oplossing voor je! Met ons Servicepakket zorgen wij ervoor dat jouw webshop altijd up-to-date en veilig is. We maken ook iedere nacht een backup en bewaren deze backups 90 dagen. Gaat er onverwacht iets mis? Dan lossen wij dit op!

WordPress webshop 15

Wil je meer informatie over het starten van een webshop, wat hierbij komt kijken of wil je gewoon eens de mogelijkheden voor jou doornemen? Neem dan contact met ons op!

Ga naar de inhoud