Gebruiksvriendelijkheid.

Jouw eigen WordPress website.

Één bedrijf voor jouw wensen!

Wij maken als websitebouwers gebruiksvriendelijke WordPress websites. Gebruiksvriendelijk voor de bezoeker, maar ook niet geheel onbelangrijk. Voor jou, als beheerder. Optimaal gebruiksgemak en een super simpele manier om teksten en foto’s aan te passen in een manier waarop je WordPress nog nooit hebt gezien.

Direct contact met degene die bezig is met jouw project.

Dit doen we door WordPress als basis te gebruiken en hierin gebruik te maken van een ‘grafische schil’ die we over de website leggen tijdens het aanpassen. Zo kun je zelf makkelijk teksten en foto’s toevoegen, verwijderen of aanpassen. En toch behouden we de veelzijdigheid van de WordPress mogelijkheden, zo is het bijvoorbeeld mogelijk WooCommerce toe te voegen en zo een webshop te implementeren in de site. Kortom, het beste van beide werelden!

Pulsief staat voor:

Brede kennis van on- & offline uitingen. Alles onder 1 dak.

Direct contact met degene die bezig is met jouw project.

Ondertussen vragen? Wij staan graag voor jou klaar.

Wij denken ook na een opdracht mee met jouw doelen.

Kunnen we iets niet zelf? Dan raden we een partner aan.

We zijn er om jou verder te helpen. Zo groeien we samen.

Kosten WordPress website

Wil je weten wat een WordPress website kost? We bieden voordelige kosten door onze slimme manier van werken. Hieronder hebben we een tabel geplaatst die je hier duidelijkheid in geeft. We maken een onderscheid in Pulsief websites & maatwerk websites. Beiden realiseren we in WordPress Toch nog vragen? of wil je gewoon even de mogelijkheden voor jou doornemen? Neem dan even contact op.

WordPress Website 11

WordPress Website onderhouden

Het onderhouden van een WordPress website is belangrijk, WordPress is namelijk open-source. Dat heeft ontzettend veel voordelen, zo kan iedereen die een toevoeging wil doen dat gratis doen. Plugins zijn hier een voorbeeld van, zo heb je bijvoorbeeld plugins om het optimaliseren van jouw website voor Google makkelijker te maken. Wij gebruiken hiervoor RankMath, er zijn echter ook andere plugins. Deze plugins zijn dus eigenlijk uitbreidingen op de standaard opties van WordPress. 

Deze plugins moeten ook geüpdatet worden. Gebeurt dit niet? Dan kan het zijn dat er kleine lekken ontstaan in de code waar geïnteresseerden misbruik van kunnen maken. Heb je geen Servicepakket? Dan ben je dus zelf verantwoordelijk voor het updaten en beveiligen van jouw website. We doen trouwens nog veel meer binnen onze servicepakketten, meer weten? Lees dan snel verder.

WordPress Website 12

Direct een offerte aanvragen? Wil jij een WordPress website laten maken? We bieden onze websites aan in 2 soorten. Maatwerk websites & Pulsief websites. Beiden hebben zo hun voordelen. Wil je hier eens over sparren of gewoon meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan eens contact op!

Ga naar de inhoud