Website laten maken In Winterswijk

Één bedrijf voor jouw wensen!

Website laten maken in Winterswijk? Dat kan Pulsief voor jou doen! Wij zijn Pulsief, een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van websites. Het ontwerpen van een website kan zeer lastig zijn en wij begrijpen als de beste dat jij zelf mogelijk niet weet waar je moet beginnen. Neem dan zeker contact met ons op want wij helpen jou graag. Wij denken met jou mee in het proces om een nieuwe website te ontwerpen en realiseren.

Professionele website laten maken in Winterswijk

Korte lijnen: altijd direct contact met degene die met jouw uiting bezig is;

Gebruiksvriendelijke websites voor zowel de beheerder als de bezoeker;

Alle off- en online kennis voor jouw uitingen onder één dak;

Wij zijn er om jou verder te helpen. Zo groeien we samen;

Wij blijven ook na de opdracht met jouw doelen meedenken.

Neem contact met ons op als je een website wil laten maken in Winterswijk. Wij bespreken graag met jou wat mogelijk is en wat het beste bij jouw wensen past. Vul het contactformulier in of bel naar +316 2141 8198.

Website naar jouw wens

Wij bieden diverse opties om jouw WordPress website compleet naar jouw wens te realiseren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een maatwerk website. De website wordt dan helemaal naar jouw wensen en de behoeften van jouw klanten ontwikkeld. Bij een maatwerk website kunnen wij 20 pagina’s met door jou aangeleverde content vullen.

Ben je echter op zoek naar een nieuwe uitstraling voor jouw website maar hoeft deze niet compleet op maat gemaakt te zijn? Dan kun je kiezen voor een Pulsief website. Deze website hebben wij ontwikkeld gebaseerd op de behoeften van de gemiddelde online gebruiker. Jouw kleuren en logo worden hier in verwerkt zodat het jouw online visitekaartje wordt. Deze website kan gevuld worden met 10 pagina’s door jou aangeleverde content.

Website laten maken in Winterswijk 3

Website

Pulsief website

Voor €749,-

Een WordPress website maar dan makkelijker


Aangepast met jouw logo en huisstijl


Perfect als online visitekaart


Makkelijk aan te passen


Wordt gevuld met door jou aangeleverde content*


Online ontzorging i.c.m. het Servicepakket

Vanaf €31,99 p.m.


*Standaard worden er 10 pagina’s door Pulsief gevuld met de door jou aangeleverde content. Wil je meer pagina’s laten vullen? Geef dit dan aan bij het aanvragen van de offerte.

Jouw nieuwe Pulsief website kan binnen twee weken online staan indien teksten, afbeeldingen en huisstijl binnen de eerste week worden aangeleverd.

Wil jij ook een website waardoor jouw bedrijf online weer helemaal up-to-date is? Vraag dan nu de offerte aan!

Website

Maatwerk website

Vanaf €1249,-

Een WordPress website maar dan makkelijker


Volledig uniek maatwerk ontwerp


Inclusief een blog / nieuws mogelijkheid;


Altijd 2 feedbackrondes inbegrepen


Volledig gericht op jouw doelgroep en wensen


Wordt gevuld met door jou aangeleverde content*


Online ontzorging i.c.m. het Servicepakket

Vanaf €31,99 p.m.


*Standaard worden er 20 pagina’s door Pulsief gevuld met de door jou aangeleverde content. Wil je meer pagina’s laten vullen? Geef dit dan aan bij het aanvragen van de offerte.

Jouw nieuwe maatwerk website kan binnen vier weken online staan indien teksten, afbeeldingen en huisstijl binnen de eerste week worden aangeleverd.

Een professionele website die volledig op maat wordt ontworpen voor jou. Vraag dan nu de offerte aan!

Wij maken jouw website in Winterswijk

Wij staan voor jou klaar om jouw website in Winterswijk te maken. Neem contact met ons op zodat we samen met jou kunnen bespreken wat de mogelijkheden voor jouw website zijn. Hierbij luisteren wij altijd compleet naar jouw wensen. Je neemt zeer eenvoudig contact met ons op via het contactformulier. Wij bellen jou dan binnen 24 uur terug. Wil je sneller contact? Bel ons dan op +316 2141 8198.

€200,- 

KORTING

LANCERING WEBSITE 3

Alle Pulsief websites slechts €499,-

SPECIALE AANBIEDING


Actie geldig t/m 15 oktober 2021!