Website laten maken In Doetinchem

Één bedrijf voor jouw wensen!

Een website laten maken in Doetinchem door een professional? Dan zit je goed bij multimedia bureau Pulsief uit Dinxperlo. Als professionele websitebouwer weten wij als geen ander dat de website het visitekaartje is van jouw bedrijf. Het is belangrijk dat het professionaliteit uitstraalt. Daarom moet het ontwerp van jouw website doordacht, aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Onze ervaren websitebouwers zorgen hiervoor.

Wat is de prijs om een website te laten maken?

Een website laten maken in Doetinchem bij Pulsief kan al voor een prijs van € 749,- . Voor een maatwerk website geldt een vanafprijs van € 1.249,-. Onze Pulsief website is een bestaand ontwerp die wordt aangepast naar jouw huisstijl. Een maatwerk website wordt volledig nieuw ontworpen naar wens. Hieronder vind je een compleet overzicht van de kosten voor jouw nieuwe website.

Waar kan ik een website laten maken?

Je kan een website laten maken in Doetinchem bij een websitebouwer als Pulsief. Wij bouwen technisch sterke en snelle websites. We onderscheiden ons doordat we begaan zijn met onze klanten en actief meedenken in de ontwerpfase. Er is altijd direct contact tussen de webbouwer en klant. Vraag een offerte aan en maak een afspraak!

Hoelang duurt het om een website te laten maken?

Wanneer je kiest voor een Pulsief website kan de website binnen twee weken online staan. Je dient dan wel binnen de eerste week de teksten, afbeeldingen en huisstijl aan te leveren. Een maatwerk website kan binnen vier weken online staan als je de teksten, afbeeldingen en huisstijl binnen de eerste week aanlevert. Dan gaan wij het vervolgens voor je regelen!

Wat levert een goede website op?

Een goede en professionele website levert veel voordelen op. Zo zorgt het voor meer klanten en uiteindelijk ook voor meer omzet. De website moet goed vindbaar zijn in Google, dit levert meer bezoekers op. Bovendien zorgt de juiste uitstraling ervoor dat de website serieus en betrouwbaar overkomt op potentiële klanten.

WordPress website in Doetinchem laten maken

Korte lijnen: altijd direct contact met degene die met jouw uiting bezig is;

Gebruiksvriendelijke websites voor zowel de beheerder als de bezoeker;

Alle off- en online kennis voor jouw uitingen onder één dak;

Wij zijn er om jou verder te helpen. Zo groeien we samen;

Wij blijven ook na de opdracht met jouw doelen meedenken.

Wil je graag een website laten maken in Doetinchem door Pulsief? Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Direct een offerte aanvragen via ons transparante formulier waar je ook direct de prijsindicatie kan inzien is uiteraard ook mogelijk.

Webdesign in Doetinchem

Onder webdesign verstaan we de vormgeving van een website. Het is belangrijk dat de online omgeving de juiste uitstraling en een goede gebruikerservaring heeft. De juiste uitstraling zorgt ervoor dat de website serieus en betrouwbaar overkomt op bezoekers. Ook moet het design van jouw website herkenbaar en functioneel zijn.

De sleutel is om een overzichtelijke vormgeving te creëren die aansluit bij de doelstellingen en klantbehoeftes van je bedrijf. Heb jij bepaalde wensen voor het webdesign van jouw bedrijf in Doetinchem? Laat het ons dan vooral weten. Dan houden we bij het maken van de website daar rekening mee.

Online vindbaarheid

Een professionele website laten maken in Doetinchem levert je meer klanten en uiteindelijk ook meer omzet op. Hierbij zijn niet alleen het webdesign en de functionaliteit belangrijk. Ook is het van belang dat jouw website goed vindbaar wordt in Google. Daar zorgen wij voor, onder andere door conversieknoppen toe te voegen als een offerteformulier of contactmogelijkheden.

En hoe nog meer? Wij maken gebruik van het CMS-systeem WordPress. Hiermee kun je SEO (zoekmachine optimalisatie) werkzaamheden uitvoeren, complexe aanpassingen doen aan de website, banners maken, content beheren en de beveiliging van je website verhogen.

Website laten maken in Doetinchem 11

Website

Pulsief website

Voor €749,-

Een WordPress website maar dan makkelijker


Aangepast met jouw logo en huisstijl


Perfect als online visitekaart


Makkelijk aan te passen


Wordt gevuld met door jou aangeleverde content*


Online ontzorging i.c.m. het Servicepakket

Voor slechts €47,99 p.m.


*Standaard worden er 10 pagina's door Pulsief gevuld met de door jou aangeleverde content. Wil je meer pagina's laten vullen? Geef dit dan aan bij het aanvragen van de offerte.

Jouw nieuwe Pulsief website kan binnen twee weken online staan indien teksten, afbeeldingen en huisstijl binnen de eerste week worden aangeleverd.

Wil jij ook een website waardoor jouw bedrijf online weer helemaal up-to-date is? Vraag dan nu de offerte aan!

Website

Maatwerk website

Vanaf €1249,-

Een WordPress website maar dan makkelijker


Volledig uniek maatwerk ontwerp


Inclusief een blog / nieuws mogelijkheid;


Altijd 2 feedbackrondes inbegrepen


Volledig gericht op jouw doelgroep en wensen


Wordt gevuld met door jou aangeleverde content*


Online ontzorging i.c.m. het Servicepakket

Voor slechts €47,99 p.m.


*Standaard worden er 20 pagina's door Pulsief gevuld met de door jou aangeleverde content. Wil je meer pagina's laten vullen? Geef dit dan aan bij het aanvragen van de offerte.

Jouw nieuwe maatwerk website kan binnen vier weken online staan indien teksten, afbeeldingen en huisstijl binnen de eerste week worden aangeleverd.

Een professionele website die volledig op maat wordt ontworpen voor jou. Vraag dan nu de offerte aan!

Maak kennis met de Pulsief websites!

Maak handig gebruik van door ons ontworpen websites! Het voordeel van deze standaarden is dat de basis al klaar staat. Dit brengt dus minder kosten mee dan een volledig uniek webdesign.

Website laten maken in Doetinchem 12
Ontwerp 1 - Website bezoeken
Website laten maken in Doetinchem 13
Ontwerp 2 - Website bezoeken
Website laten maken in Doetinchem 14
Ontwerp 3 - Website bezoeken

Wat zijn maatwerk en Pulsief websites?

Voordat je een website bij ons gaat laten maken in Doetinchem is het belangrijk om te bepalen welk websitepakket je wilt gebruiken. Je kunt kiezen uit een maatwerk of Pulsief website. Een maatwerk website is een op maat gemaakte WordPress website. Het webdesign is geheel aangepast naar jouw wensen en doelgroep. Een maatwerk website kan al binnen vier weken gebouwd zijn. Wat we hiervoor nodig hebben: binnen de eerste week alle teksten, afbeeldingen en de gewenste huisstijl. Vervolgens doen wij de rest en dan gaan we het voor je regelen!

Het webdesign van een Pulsief website hebben we zelf ontworpen op basis van de behoeften van de gemiddelde online klant. Wij passen het ontwerp aan met jouw logo, kleuren, afbeeldingen en teksten. Zo kan de WordPress website toch in jouw huisstijl gemaakt worden. Een Pulsief website kan binnen 2 weken online staan, mits je de teksten, afbeeldingen en huisstijl in de eerste week aanlevert.

Lees meer over onze pakketten op de website. Bekijk ook ons portfolio, hier vind je onze meest recente projecten.

Website laten maken in Doetinchem 15
Website laten maken in Doetinchem 16

Service en onderhoud van een WordPress website

Indien je het volledige onderhoud van de website uit handen wilt geven, bieden wij servicepakketten aan. Naast dagelijkse updates en back-ups verzorgen we ook ondersteuning. Heb je bijvoorbeeld problemen met conversie knoppen of contactformulieren? Wij helpen je graag. Je staat in nauw contact met je websitebouwer, dus mocht er een hulpvraag voorbij komen: neem gerust contact met hem op.

Webshop laten maken

Ook als je een webshop wilt laten maken kun je bij ons terecht. Wij kunnen een webshop implementeren in alle websites die wij hebben gebouwd. Ga jij voor een maatwerk webshop of Pulsief webshop? Als je voor maatwerk kiest, betaal je weliswaar wat extra, maar je krijgt er wel een hele mooie gepersonaliseerde webshop voor terug. De voordelige optie is een Pulsief webshop, geen uniek ontwerp, maar wel volledig aangepast naar jouw huisstijl. Op de website vind je meer informatie over een webshop laten maken Zo hebben we in een blog uiteengezet wat de kosten zijn als je een webshop beheert.

Website laten maken in Doetinchem 17

Een website laten maken in Doetinchem?

Is jouw huidige website aan een update toe, of ben je net begonnen als zelfstandig ondernemer en heb je een compleet nieuwe website nodig voor jouw bedrijf in Doetinchem? Neem dan in beide gevallen gerust contact met ons op. Vul ons contactformulier in (binnen 24 telefonische reactie) of bel naar 0315 782 505. Maak een afspraak, dan bespreken we de mogelijkheden voor jouw website. Wij helpen ook ondernemers in Winterswijk die een nieuwe website willen laten maken.

Ga naar de inhoud