Website laten maken In Doetinchem

Één bedrijf voor jouw wensen!

Een website laten maken in Doetinchem door een professional? Dat zit je goed bij multimedia bureau Pulsief uit Dinxperlo. Wij weten als geen ander dat de website het visitekaartje is van jouw bedrijf. Het is belangrijk dat het professionaliteit uitstraalt. Daarom moet het ontwerp van jouw website doordacht, aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Onze ervaren websitebouwers zorgen daarvoor.

WordPress website in Doetinchem laten maken

Korte lijnen: altijd direct contact met degene die met jouw uiting bezig is;

Gebruiksvriendelijke websites voor zowel de beheerder als de bezoeker;

Alle off- en online kennis voor jouw uitingen onder één dak;

Wij zijn er om jou verder te helpen. Zo groeien we samen;

Wij blijven ook na de opdracht met jouw doelen meedenken.

Wil je graag een website laten maken in Doetinchem door een ervaren webbouwer als Pulsief? Wij komen graag bij jou langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Direct een offerte aanvragen is uiteraard ook mogelijk.

Webdesign en vindbaarheid

Een professionele website laten maken in Doetinchem levert je meer klanten en uiteindelijk ook meer omzet op. Hierbij is niet alleen het webdesign en functionaliteit belangrijk. Ook is het van belang dat jouw website goed vindbaar wordt in Google. Daar zorgen wij voor, onder andere door conversie knoppen toe te voegen.

En hoe nog meer? Wij maken gebruik van het CMS-systeem WordPress. Hiermee kun je SEO (zoekmachine optimalisatie) checken, complexe aanpassingen doen aan de website, banners maken, content beheren en de beveiliging van je website verhogen.

Website laten maken in Doetinchem 3

Website

Pulsief website

Voor €749,-

Een WordPress website maar dan makkelijker


Aangepast met jouw logo en huisstijl


Perfect als online visitekaart


Makkelijk aan te passen


Wordt gevuld met door jou aangeleverde content*


Online ontzorging i.c.m. het Servicepakket

Vanaf €31,99 p.m.


*Standaard worden er 10 pagina’s door Pulsief gevuld met de door jou aangeleverde content. Wil je meer pagina’s laten vullen? Geef dit dan aan bij het aanvragen van de offerte.

Jouw nieuwe Pulsief website kan binnen twee weken online staan indien teksten, afbeeldingen en huisstijl binnen de eerste week worden aangeleverd.

Wil jij ook een website waardoor jouw bedrijf online weer helemaal up-to-date is? Vraag dan nu de offerte aan!

Website

Maatwerk website

Vanaf €1249,-

Een WordPress website maar dan makkelijker


Volledig uniek maatwerk ontwerp


Inclusief een blog / nieuws mogelijkheid;


Altijd 2 feedbackrondes inbegrepen


Volledig gericht op jouw doelgroep en wensen


Wordt gevuld met door jou aangeleverde content*


Online ontzorging i.c.m. het Servicepakket

Vanaf €31,99 p.m.


*Standaard worden er 20 pagina’s door Pulsief gevuld met de door jou aangeleverde content. Wil je meer pagina’s laten vullen? Geef dit dan aan bij het aanvragen van de offerte.

Jouw nieuwe maatwerk website kan binnen vier weken online staan indien teksten, afbeeldingen en huisstijl binnen de eerste week worden aangeleverd.

Een professionele website die volledig op maat wordt ontworpen voor jou. Vraag dan nu de offerte aan!

Maak kennis met de Pulsief websites!

Maak handig gebruik van door ons ontworpen websites! Het voordeel van deze standaarden is dat de basis al klaar staat. Dit brengt dus minder kosten mee dan een volledig uniek webdesign.

Website laten maken in Doetinchem 4
Ontwerp 1 – Website bezoeken
Website laten maken in Doetinchem 5
Ontwerp 2 – Website bezoeken
Website laten maken in Doetinchem 6
Ontwerp 3 – Website bezoeken

Wat zijn maatwerk en Pulsief websites?

Voordat je een website bij ons gaat laten maken in Doetinchem is het belangrijk om te bepalen welk websitepakket je wilt gebruiken. Je kunt kiezen uit een maatwerk of Pulsief website. Een maatwerk website is een op maat gemaakte WordPress website. Het webdesign is geheel aangepast aan jouw wensen en eisen.

Het webdesign van een Pulsief website hebben wij zelf ontworpen op basis van de behoeften van de gemiddelde online klant. Wij passen het ontwerp aan met jouw logo en kleuren. Zo kan de website toch in jouw huisstijl gemaakt worden.Website laten maken in Doetinchem 7
Website laten maken in Doetinchem 8

Service en onderhoud van een WordPress website

Indien je het volledige onderhoud van de website uit handen wilt geven, bieden wij servicepakketten aan. Naast dagelijkse updates en backups verzorgen we ook ondersteuning. Heb je bijvoorbeeld problemen met buttons of contactformulieren? Wij helpen je graag. Je staat in nauw contact met je websitebouwer, dus mocht er een hulpvraag voorbij komen: Neem gerust contact met ons op.

Webshop laten maken

Ook als je een webshop wilt laten maken kun je bij ons terecht. Wij kunnen een webshop implementeren in alle websites die wij hebben gebouwd. Ga je voor een maatwerk webshop of Pulsief webshop? Als je voor maatwerk kiest, betaal je weliswaar wat extra, je krijgt er wel een hele mooie gepersonaliseerde webshop voor terug. De voordelige optie is een Pulsief webshop, geen uniek ontwerp wel aangepast naar jouw huisstijl. Op de website vind je meer informatie over een webshop laten maken.

Website laten maken in Doetinchem 9

Een website laten maken in Doetinchem?

Is jouw oude website aan een update toe of ben je net begonnen als verstandig ondernemer en heb je een compleet nieuwe website nodig voor jouw bedrijf in Doetinchem? Neem dan in beide gevallen contact met ons op. Vul ons contactformulier in of bel naar 0315 782 505. Wij helpen ook ondernemers in Winterswijk die een nieuwe website willen laten maken.

€200,- 

KORTING

LANCERING WEBSITE 3

Alle Pulsief websites slechts €499,-

SPECIALE AANBIEDING


Actie geldig t/m 15 oktober 2021!